Blij dat ik brei (of haak)


 Gisteren in de Cultuurfabriek in Veenendaal was het een drukte van belang. In het kader van Internationale Vrouwendag was er van alles te doen. Allelei soorten workshops waren er georganiseerd en ik mocht het Breicafé vertegenwoordigen.
Vorig jaar startte Corry Kooij het Breicafé.De Koningin kwam naar het Veen en omdat Veenendaal een rijk wol verleden heeft was dat een reden om het Breicafé te starten. Het thema was Steek in voor de Koningin. Wat was dat leuk! Zoveel verschillende types kwamen erop af en allemaal maakten we op onze eigen manier de leukste dingen die uiteindelijk wild door het Centrum werden opgehangen aan bomen, lantaarnpalen, fietsnietjes enz..
Koninginnedag ligt alweer een tijdje achter ons, maar het breicafé kan nog steeds bezocht worden. Als je iets wilt opsteken... neem dan je eigen wol/katoen en naalden mee en je kan lekker aan de slag. Als je graag aan de slag wil, maar je weet niet hoe, dan is er altijd wel iemand die je wil helpen. Ontspannend, inspirerend en vooral gezellig! Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand vanaf 10.00 - 12.30 uur!

Reacties

Een reactie posten