achter de schermen


Hoi,

Mijn naam is Liza.

Na jaren bij andere blogs te hebben gegluurd die hun (creatieve) uitspattingen deelden, dacht ik keer op keer, dat wil ik ook proberen. Een eigen blog. Met verschillende mensen erover gesproken, kreeg ik van Marlous van Oh Marie!  het laatste duwtje in de rug. En zo startte ik januari 2013 Confetti Lab. Een plek vol D.I.Y. happiness en meer...

Ik ben moeder van Stijn en Juul en getrouwd met Koert.

Nadat ik (alweer een hele tijd terug) de opleiding interieurstyling bij Artemis in Amsterdam had afgerond, werkte ik bijna 14 jaar bij het ontwerpburo van Kembo. Een plek waar ik op creatief gebied mijn ziel en zaligheid kwijt kon.
Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe creatieve uitdaging en ben ik creatieve vormgever voor CraftKitchen.nl en Durable waar ik handwerkpatronen voor ontwerp.

Op verschillende manieren probeer ik mijn creatieve horizon te verbreden. Naast de interesses in grafische vormgeving, interieurstyling en productstyling kan ik b.v. ook blij worden van het ontdekken van breisteken en haaksels.

Ik hoop met mijn blog weer andere te inspireren en blij te maken.

Confetti staat voor mij voor iets kleins waar je vrolijk van wordt oftewel klein geluk en dat is waar Confetti Lab voor staat: het blijven ontdekken van klein geluk.

Veel plezier!


Hello,

My name is Liza.

After several years looking at other (creative) blogs, I thought that it would be nice to do. Having your own blog. Marlous of Ohmarie! pushed me in the right direction and that is how I began my blog at January 2013.

I'm a mother of  Stijn en Juul and married to Koert.

After my education interiorstyling at Artemis Amsterdam, I have worked for almost 14 years at Kembo at the interior design department.
At the moment I'm looking for a new chalange and I'm working for CraftKitchen.nl and Durable designing crafts.

Confetti means enjoying the small things in life and that is where Confetti Lab stands for: discover small happiness.

I hope you enjoy my blog!

Reacties

 1. Inspiratie-vol en dat vind ik heel fijn-like to join you-mooi weekend-Zilly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Liza, wat een leuke vrolijke blog!
  Groetjes,
  Alet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke "dit ben ik!", en ik ben om... ik ga je volgen via bloglovin!
  Groetjes,
  Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om je blog te lezen Liza. Je wordt er blij en vrolijk van. Ga zeker regelmatig een bezoekje nemen. Grtjs, Margareth/ Marwijnans

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten