Op canvas


In de vakantie maakte ik veel foto's van Koert, Stijn en Juul. Geen foto's waar ze voor gingen poseren, maar foto's waarvan je het gevoel hebt dat je een moment hebt gevangen. Iedere vakantie vinden ze het weer heerlijk om bij een meer of zee dammetjes te bouwen, krabbetjes vangen (en weer loslaten). Dat zijn momenten waar ik op afstand van geniet. Genieten van hoe hun met zijn drietjes weer de natuur aan het herontdekken zijn. Dit jaar was de locatie het strand van Carnac. Het was al wat laat, maar we gingen nog even langs het strand wandelen en ja... dammetjes bouwen. Op afstand maakte ik een hele serie foto's waarvan ik dacht, dit moment moet op canvas.
Bij thuiskomst ging ik het gelijk uitproberen bij Webprint.nl. Wat een keuze! Wat ik bijvoorbeeld leuk vind, is dat ze een aantal afwijkende maten hebben b.v. 30 x 60 cm. Na wat twijfel over de maat ging ik toch voor een 40 x 50 cm doek. De bestelling was in een handomdraai geregeld.


Via de mail kreeg ik een bericht wanneer het canvas doek zou worden afgeleverd. De chauffeur van de bezorgservice leverde de bestelling met een glimlach en deze glimlach verscheen daarna op ons gezicht. Ooh wat ben ik er blij mee! De kleuren zijn helemaal top en als ik naar het canvas kijk, dan ben ik weer even terug op het strand van Carnac waar ik op afstand toe kijk hoe mijn gezin van alles ontdekt.

Wil je ook je moment op canvas of iets anders klik dan hier voor de mogelijkheden, want het is de moeite waard om even bij Webprint.nl rond te neuzen.

Reacties

 1. Schitterende foto!!
  Wat een rijkdom hè, zo kunnen genieten van je gezin?
  Lekker nagenieten nu van de vakantie.......

  Lieve groet,

  Caroline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige foto en ben het helemaal met je eens hoor, juist het spontane maakt hem zo mooi. pascale x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hé, die foto's op canvas... Want in ons digitale tijdperk blijven foto's te dikwijls alleen op computer bewaard...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is prachtig!!!! En inderdaad, dit soort momenten moet je koesteren! Heerlijk om zo te genieten van de kleine mooie momenten xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Naast een fotoboek heb ik laatst een aantal foto's op hout laten afdrukken. Heel erg mooi en levendig effect zo een foto op hout. Kijk maar eens op www.timberprint.nl voor voorbeelden!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten