D.I.Y.: Plaisir et de souvenirs #2


Onze volgende D.I.Y. souvenir ontstond door onze schelpen vondst. Toen we lekker langs het strand van Carnac slenterden, zagen we veel niet perfecte schelpen. Deze niet perfecte schelpen waren juist perfect voor het idee wat we kregen... een schelpenslinger. We verzamelden een zak vol en begonnen met rijgen. Na elke schelp maakten we een knoop zodat de schelp op zijn plek bleef.


In een handomdraai hadden we een slinger van een aantal meter gemaakt. De slinger werd opgehangen en het feest was compleet.


Ik werd zelfs door een Engelse vrouw aangesproken dat ze idee so lovely vond. Ze vertelde dat ze na het zien van onze slinger zelf ook schelpen met gaten had verzameld, maar ze had geen idee hoe ze het moest afmaken. Je snapt dat ik wel een paar meter wol voor haar had, zodat ze zelf aan de slag kon.
Na het feest op de camping hangt de slinger nu in onze tuin. Op deze manier hebben we een goedkoop souvenir en er 'hangt' een leuke sfeer in onze tuin.

Fijne dag nog!
Groetjes,
Liza

Reacties

 1. Mooi! Een toffe herinnering lijkt me. En rinkelt hij ook zo mooi?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou zo naar zee willen vertrekken om schelpen te gaan halen op het strand ! Superleuk om op een terras te hangen ! (Ookal is het jammer genoeg geen terrasjesweer meer...)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo'n slinger!!! Een mooie herinnering!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk om wat te doen met vakantievondsten. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten