D.I.Y. & Give Away: Plaisir de et souvenirs #3


Dit is alweer de laatste D.I.Y. die ik op de camping maakte. Ook bij het maken van deze D.I.Y. had ik veel plezier. We hadden heel veel schelpen verzameld op het strand van Carnac voor de slinger, maar tussen onze vondsten zaten ook prachtige kleine schelpen. Kleine schelpen die door hun reis heel wat hadden doorstaan. Ze waren hier en daar kapot, maar dat had juist ook weer zijn charme. Door deze kleine schelpen kwamen we op het idee om een vakantie armband te maken.
In het stadje hadden we in het voorbijgaan een kralenwinkel ontdekt. Nadat we de schelpen hadden verzameld werd het tijd om deze winkel een bezoekje te brengen.


Het eerste idee was om ze aan een stoer leren draad te rijgen, maar bij binnenkomst ontdekten we ook de mooiste stoffen bandjes. Ook konden we hier terecht voor de slotjes, ringetjes en een soort van bekje die aan de stof bevestigd werd. Met de juiste materialen op zak, ging ik aan de slag.
Voor de armband die 3 keer om je pols past heb je iets minder dan 50 cm band nodig. Voor de juiste maat: maat van je pols x 3 - afmeting van het slotje, ringetje e.d. Hieronder heb ik geprobeerd de uitleg in beeld te laten zien.


Best lachten hoor om zo op de camping aan de slag te gaan. Gewapend met onze ouwe trouwe broodplank en campinghamer is het me gelukt.

Wil je ook een zo'n armband? Ik wil 2 armbandjes maken en weggeven. Wil je meedoen... laat uiterlijk 31 augustus a.s. een bericht achter met afmeting van je pols en laat ook weten welke kleur je in het band terug wil zien.

Groetjes,
Liza


Reacties

 1. Echt super leuk Liza! Ik ben al een bofferd en in het bezit van zo'n prachtige armband ^_~ Heel veel succes gewenst aan degenen die meedoen met je leuke actie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat ontzettend mooi. Wat leuk bedacht ook om op deze manier een stukje vakantie bij je te dragen. Ik zou graag zo'n mooi armbandje om willen doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh super leuk zijn ze!!! Maar ik heb al een keer wat leuks gewonnen bij jou dus ik sla even over ;).
  Wel zo eerlijk :).
  X Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit vind ik het mooiste idee van je DIY souvenirs !! Echt mooi, op een stoffen bandje, heel origineel !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, ik doe niet mee hoor ;) Ik heb net nog hele leuke post van jou gehad tenslotte.
  Maar wat een geweldig leuk idee weer, zelfs in de vakantie draait jouw creatieve brein door. Leuk!!
  xx Janina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Liza, wat ontzettend leuk. Heerlijk om zo het zomerse gevoel te behouden. Ik doe graag mee. Mijn pols is 18 cm en ik zou een roze-rood getint bandje erg mooi vinden. Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben je weer creatief geweest en dat zelfs op vakantie!
  Wat een inspiratie ook weer voor volgend jaar, leuk!
  Ik doe graag mee, mijn pols is 20cm en de kleur geel vind ik wel leuk.
  Groetjes
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Liza, even bijlezen hier hoor...
  Wat een gave armband! En de andere souvenirs zijn ook al zo leuk :-) wat zijn jullie toch heerlijk creatief, zelfs op vakantie. Zo te zien hebben jullie volop genoten van het kampeeravontuur!
  Ik doe niet mee met deze give-away, want een kreeg al eens zo'n fijn confetti-happiness pakketje van je.
  Hele fijne nieuwe week gewenst, liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Liza,
  Ik geniet van je blog en je leuke ideeën. De armbandjes zijn helemaal leuk, want ik ben gek op de zee en schelpen. De kleur blauw en of turquoise vind ik mooi. Mijn pols is 19 cm.Groetjes, Daphne.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten