Wat doe je als een prinses haar kroon verliest


Vorig jaar las ik op Instagram dat een meisje haar kroon was verloren en of iemand hem had gevonden. Ze was er erg aan gehecht dus ik kon me voorstellen dat haar verdriet groot was. Hoewel ik het kroontje niet terug kon toveren, bleef het voorval in mijn gedachten.
Er borrelde een idee in mijn hoofd om van een stukje leer een kroontje te maken. Eentje met een gaatjes waar ze zelf een patroon in zou kunnen borduren. Ik ontwierp een kroon en maakte er ook wat borduur voorbeelden bij. Kortom ik was niet te stoppen. Daarna bleef het project liggen en vroeg ik me af of ik het wel of niet zou opsturen.

Nu bijna een jaar later heb ik het toch opgestuurd. Ik maakte het pakket compleet door een speciale verpakking te maken. In de verpakking zijn 'klosjes' verwerkt waar ik wol omheen wikkelde in verschillende kleuren. Ook een vakje waar de gouden kronen (ook voor haar zusjes) en de borduur voorbeelden in geschoven werden, mocht niet ontbreken.

Mocht je ook zoiets willen maken en zou je graag de patronen willen ontvangen... stuur dan een mail naar confetti.happiness@gmail.com en ik zorg dat je het e.e.a. in je mailbox ontvangt.

Fijne dag allemaal!

Reacties

 1. Je zou maar zoiets opgestuurd krijgen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een plaatje! Nu nog ergens een dochter weghalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een hele leuke diy projectje voor een klein meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je toch een schat Liza! Ik stuur deze door naar mijn moeder, misschien iets voor de meiden in haar klas. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend mooi idee.
  Zelfs een jaar later zal ze er vast en zeker ontzettend blij mee zijn. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Liefffff van je en een ontzettend leuke: DIY queen!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten