Met CraftKitchen.nl bij KreaDoe


Vorig weekend stond ik samen met collega blogger Janneke op de stand van CraftKitchen.nl. Lisanne, Marianne en Lidy waren ons al voor gegaan en wij waren de zaterdag en zondag van de partij. De sfeer was erg gezellig en wat kwamen er veel mensen voorbij.

Naast het presenteren van een aantal gemaakte projecten zoals het gebreide hoesje voor de LED hanglamp lieten we de bezoekers ook het nieuwe weven op stokjes zien. Janneke maakte hiermee al eerder deze plantenmand en Lisanne deze geweldige wandhanger. Over een aantal weken laat ik op CraftKitchen.nl zien wat ik ermee maak.


Janneke signeerde haar boek Haakspiratie en ...


ik liet Maaike van Koert (Crejjtion) zien hoe ik patronen in een breiwerk samenbrei zoals ik dat deed bij het Summer in the City kleed. Er werd ook nog door bezoekers aangeschoven om wat te haken en te breien.


Op de terugweg naar de trein moest ik nog even dit bijzondere windscherm objecten vast leggen. Wat een gaaf idee is dit.


Als CrafKitchen.nl project breide ik een stoer, eigenwijs, maar vooral een lekker fluffy hesje. Het patroon is echt niet moeilijk, want ik maakte het enkel met de rechte steken. Hier vind je de tutorial en patroon en het hesje is passend in de maat 128 t/m 146. Er is zelfs een patroon voor Barbie, Anna en Elsa.

Fijne dag allemaal!


Reacties

  1. Het ziet er uit als een megagezellige stand! En ik word zo blij van die gebreide lamphoesjes iedere keer. :)
    Zo jammer dat ik niet langs kon komen, volgend jaar ga ik zekerweten in de herkansing.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten