Ontmoeting met Ruth Hengeveld


Vorige week ging ik op stap met Ruth Hengeveld. Ruth Hengeveld is illustratrice en maakt prachtige illustraties die je misschien kent van OhMarie! of misschien van tijdschriften zoals Flair of  Margriet of misschien binnenkort van de prachtige Wallpowers van Eijffinger. Ze verkoopt ook prachtige kaarten die je via Petite Louise kunt bestellen.

Ik leerde Ruth een paar jaar terug via het bloggen kennen. We hielden contact met elkaar en bedachten dat het misschien leuk zou zijn om eens in het voorjaar af te spreken. Je begrijpt het al. Het voorjaar ging te snel voorbij en voordat we het wisten stond de herfst voor de deur. De hoogste tijd dus om Ruth op te zoeken in Middelburg.


Ze leidde me rond langs mooie plekken. We liepen langs Samli, een interieurwinkel waar Ruth het raam van de etalage decoreerde. Dit had ik al eens via Instagram gezien, maar het is in het echt is het nog mooier.


Er zou veel gekletst worden die dag en Ruth wist daar de perfecte plek voor: De Herberg. Zoals je kunt zien voorspelde het terras veel goeds...


om binnen nog meer verrast te worden. Wat een tof interieur. De perfecte plek om te kletsen en natuurlijk om wat te eten en te drinken.


Een mooie stad waar genoeg te zien en te ontdekken is.


Lange Jan is echt lang en ik kreeg een sneak peak van het Zeeuw Museum.


Na wat rondgelopen te hebben in het centrum van Middelburg was het weer tijd voor het opzoeken van een andere leuke plek om bij te kletsen.


We gingen op bezoek bij De Juf. Ook hier was het prima vertoeven. Een verrukkelijk taartje en thee met de naam Hello Sunshine, wat kan een mens zich nog meer wensen.

Mocht je in de buurt zijn van Middelburg, dan moet je er echt eens gaan rondsnuffelen. Leuke winkels, mooie historische panden en ik was erg gecharmeerd van de fijne bij klets plekken die door Ruth uitgezocht waren. Kortom genoten.

Gaan jullie in het weekend ook leuke plekken ontdekken? Veel plezier!

Fijn Weekend!

Reacties

 1. Ha, wat leuk om hier mijn mooie stad Middelburg te spotten op jouw blog! En er zijn natuurlijk nog meer leuke (bijklets)plekjes in Middelburg, dus ik zou gewoon nog eens terugkomen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke ontmoeting!
  De raamdecoratie vind ik fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk Liza! En ik ken Ruth haar prachtige werk, wat tof dat je met haar hebt afgesproken. Ze lijkt me ontzettend aardig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de raamdecoratie echt heel mooi, ik zou ook zoiets willen voor mijn raam!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten