Etalage: A Happy Smile


In het nieuwe jaar is het weer tijd voor een frisse etalage aan de Zandstraat. Hoewel het nog steeds winter is (eigenlijk net begonnen) heb ik al het sneeuw uit de etalage geschoven en hoop ik met de nieuwe etalage weer wat voorbijgangers op te vrolijken.


Uit een kartonnen doos sneed ik vierkanten blokken. Ik printte letters uit en nadat ik deze had uitgeknipt, trok ik de letters over op het karton. Ik sneed voorzichtig de letters uit, want ik wist niet wat ik leuker zou vinden of wat beter in de etalage zou passen. Uiteindelijk kwam wat ruimte betreft de HAPPY letters op de foto rechts het beste uit. Van de geblokte letters gebruikte ik uiteindelijk toch nog de A.

foto bus: Zilverblauw  illustratie gezicht: Confetti Lab

Het idee voor A Happy Smile ontstond door de bus die door Anki van Zilverblauw was gefotografeerd in Tokyo. Het lijkt me geweldig om zoiets in het echt tegen te komen en als je zoiets ziet krijg je toch vanzelf een glimlach op je gezicht. Toen ik de foto van de lachende bus ook nog als kerstcadeau van Zilverblauw kreeg, wist ik dat moet een etalage stuk worden. Ik printte de foto in 14 A4-tjes uit om vervolgens op een groot bord te plakken.
Uit dezelfde kartonnen doos waar al eerder de letters uitgesneden waren, maakte ik nog een Kawaii achtige glimlach. Ik ontwierp er eentje op de computer om het voor mezelf in beeld te krijgen. Toen ik het overnam op het karton maakte ik van 1 oog een knipoog.Na wat prutsen en klungelen (zoals mijn vader dat altijd noemt) hing/stond de boel op zijn plek en had ik een grote Smile op mijn gezicht.

Fijne week nog!

Reacties

 1. Dankjewel voor deze vrolijke glimlachende etalage op deze grijze dag!
  Nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! Daar krijg je toch een glimlach van op je gezicht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag het maandagavond tijdens het hardlooprondje. Zo leuk dat ik op slag vergat door te lopen! Super etalage, daar wordt iedereen toch vrolijk van?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Te gek! Als je hier niet van vrolijk van wordt...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal geweldig Liza, ik begon er idd spontaan van te glimlachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou het moosen noemen, goed bedoeld! En knap gedaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een vrolijkheid! Krijg er een glimlach van op mijn gezicht. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gezellig , ik zag hem vanmorgen live! Blij word je er van #Ilovekawaii

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten