To Do: Hangers en kerstbomen


Nog een paar nachtjes slapen en dan is het alweer kerst. Een tijdje terug kwam ik hele mooie (kerst) decoratie tegen bij It's a heart heart season. Ze laat de mooiste dingen zien maar deze klassiek gevormde hangers vond ik erg mooi en ze zijn makkelijk te maken.
Door dit idee en hoe ze gemaakt waren, dacht ik misschien is het ook leuk om dit met geometrische vormen te doen. Ik maakte een ruit en een diamant vorm in een aantal maten en printte ze uit op zowel wit papier als gekleurd papier. Ze zijn leuk voor in de boom, maar ook na kerst blijven ze decoratief.
Heb je zin om nog aan de slag te gaan of misschien wil je ze een ander moment uitprinten en in elkaar zetten... download hier de geometrische hangers.


De tutorial is eenvoudig. Je print uit wat je nodig hebt. Je knipt het aantal uit wat je wilt gebruiken en je legt ze op elkaar. Vouw de bovenste door het midden dan heb je een lijn die je als liniaal kunt gebruiken. Daarna kun je ze aan elkaar stikken met behulp van de naaimachine of  je niet ze aan elkaar of je plakt ze aan elkaar net wat jij handig vindt.


Voor Kreadoe.nl maakte ik op deze manier kleine kerstboompjes. Voor de bestanden en tutorial kun je hier terecht.

Voor het ienieminie kerstboompje wat je kunt gebruiken als hanger aan een cadeau of als prikker in b.v. een cupcake moet je hier zijn. Het zijn misschien prutsklusjes, maar ik word vrolijk van het eindresultaat.

Zoals je ziet vervelen we ons nog niet bij Confetti Lab en ook bij andere blogs blijf ik mooie dingen ontdekken. Voor nog meer D.I.Y.'s moet je zeker eens bij No Ordinary Tales kijken. Wat een toffe dingen maken Astrid en Linda. En hun fotogenieke hond Floris weet keer op keer weer een glimlach op mijn gezicht te toveren.

Hele fijne feestdagen allemaal!

X Liza

Reacties

 1. Leuk idee Liza en de uitvoering is nog mooier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zijn errug leuk! :-)
  (en heel erg dank voor de tips voor andere sites om op te gluren! )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Liza, wat onzettend lief dat je ons even vermeld (helemaal vereerd). En deze hangers zijn echt geweldig, ik ga ze even onthouden want mn boompje ziet er een beetje leeg uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zijn ze en fijne linkjes <3
  Ik wens je ook fijne feestdagen samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gemaakt zowel de hangers als de kerstboompjes.
  Fijne feestdagen daar!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super schattig zijn die kerstboompjes. Helaas is kerst voorbij, maar misschien voor volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten