D.I.Y.: a Touch of gold


Ook hier bij Confetti Lab zijn we helemaal in kerstsferen. De Sint was nog in het land en ik was al een beetje het huis, zoals ik dat iedereen op de mouw spelde, winter klaar aan het maken.
Normaal is het een kleurig bedoeling bij ons, maar op de één of andere manier droom ik elke keer weer van een witte kerst of het blokhut gevoel van Last Christmas. Misschien ook een beetje door de Scandinavische trend aangestoken.
Dit jaar begon ik met de schouw. De 'winter' lichtjes lagen er zodra Sint in het land is en ook het hert wat ik vorig jaar maakte werd weer van zolder gehaald. Een mooie foto van Pinterest werd ingelijst en ik voegde nog een vleugje goud toe door een radiator hanger om te toveren naar wandvaasje. Jaren geleden liet All the luck in the world hier zien hoe je van radiator hangers leuke wandvaasjes kan maken. Bij ons lag er nog één in de kast en dit was de gelegenheid om daar gebruik van te maken.


Samen met een bus goudspray heb je in een handomdraai een fijn wandvaasje. Dek alles goed af met b.v. kranten en leg het vaasje op een verfbus zodat je vaasje niet ergens aan vast gaat plakken. Doe dit in een goed geventileerde ruimte (ik deed het in de schuur). Spray vanaf de onderkant en je ziet hoe het goud zich mooi verspreid.
Om dat de schroef in de muur niet door het gaatje past, maakte ik van ijzerdraad en een kraal een verborgen hangsysteem.

Van het weekend probeer ik nog een DIY/printable te posten waar je je huis nog meer in winterse sferen kan omtoveren.

Fijne dag!

Reacties

 1. Laat ik nu net een bus goudkleurige spuitbus hebben gekocht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een slim idee van om van een radiator hanger een vaasje te maken. Moet er maar eens naar opzoek gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel goed idee, had het ook ooit gelezen maar was het weer vergeten.
  Dank je wel voor de reminder.
  Dat rendier vind ik helemaal geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jouw hertje... zucht... verliefd! Ik vind hem echt geweldig! Sorry, daar gaat deze blog natuurlijk helemaal niet over maar mijn oog viel er meteen voor en ik ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan!! Ik herken het met die kleuren. Ook hier probeer ik de kleur een beetje te beperken in huis in deze tijd van het jaar. Nu lukt mij dat niet helemaal hoor!! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee. Het effect is echt super.
  Staat mooi samen zo op de schouw.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er mooi uit! Had dat ook toen bij all the luck gezien. Heb direct bij allerlei 2e hands winkels van die bakjes gehaald en nooit meer wat mee gedaan. Wel leuk om iets mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hartstikke mooi! Ziet er erg leuk uit. Wij gaan dit jaar voor zilver en blauw...Zo heerlijk weer om bezig te zijn met kerstdecoraties. Dat hertje is en blijft geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inspirerend Liza! Ik kijk ernaar uit om het volgende week in het echt te komen bewonderen :)
  xx Janina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super idee! En een mooie uitvoering <3
  Mijn spuitbus met koperkleurige verf is bijna leeg na alle projectjes en nu heb ik een lichtblauwe ;-)
  Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk! Ik heb hem zien hangen ;o)in het echt is ie nog leuker!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten