Happen in Peijnenburg


Nadat ik vorige week bij de Naaiclub Brandevoort was geweest, ging ik nog met Janina (Elke dag Zaterdag) lunchen. Ze vertelde wat leuke plekken waren om te gaan lunchen en noemde ook Kaffee Peijnenburg en het leek me leuk om daar te gaan eten. Kaffee Peijnenburg is namelijk gevestigd in de oude Peijnenburg fabriek en omdat wij een klein verleden hebben met happen naar Peijnenburg leek het me leuk om daar naar toe te gaan.
We werden opgewacht door echte koekenbakkers en zochten een fijn plekje in het Kaffee.


Leuke inrichting met verschillende leuke zitplekken waar je wordt omringd door nostalgische reclame uitingen. We hebben er heerlijk geluncht en bijgekletst! 

Dat Peijnenburg naar meer smaakte ondervond Stijn 12 jaar geleden.
Onze buurvrouw werkt bij een kinderdagverblijf en 12 jaar geleden werden hun gebeld dat ze baby's zochten voor een casting. De baby's  moesten kunnen kruipen en op een speen sabbelen. Haar zoon en Stijn konden dat. Het toeval wilde dat zowel haar man als Koert die dag thuis waren en de buurvrouw dacht dat het wel grappig was als ze samen naar de casting zouden gaan. De kinderen kruipte voor hun leven en een week later mochten we met Stijn naar een opname studio in Amsterdam met als resultaat dat Stijn wel wilde happen naar Peijnenburg :)Het was een bijzondere ervaring en blijft leuk om hem zo in actie te zien als ukkie.

Groetjes en alvast een fijne week!

Reacties

 1. Neeeee echt waar, is dat jouw zoontje ?!? (Enfin, nu 12 dus al helemaal niet zo klein meer !)
  Hoe super-super leuk !! (En hij was een schatje, wat ziet hij er lief uit !!)

  En wat de Peijnenburg betreft, daar heb ik ook nooit nee tegen gezegd ;-). Lekker ! Dat "happen" ernaar, dat kennen wij wel niet echt hier in België (maar goed ook, geef mij de koek maar in m'n handen hihi...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig dat Stijn dat is! Geweldig!
  En wat ziet de lunchplek er ook grandioos uit.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fantastisch filmpje! En wat een leuk verhaal :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die geur is zo lekker! Met een beetje boter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je zoon daarin mee heeft gedaan! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh wat leuk, dat wist ik helemaal niet! Grappig! Prachtig kaffee trouwens... hadden we hier maar meer van dat soort leuke plekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wie kent die reclame niet?! Wat leuk dat dat nu Stijn blijkt te zijn!! Geweldig!! En wat n schatje.

  Gr. Rebecca

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk joh, gezellig met Janina! Stoer verhaal voor je zoon om straks te vertellen in de kroeg dat hij de pijnenburg baby was :) Of leuk voor jou om te vertellen als z'n vriendinnetje voor het eerst op bezoek komt moehaha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne plek! En die reclame, wat gaaf! Om te smelten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha, wat geweldig Liza!! Die reclame ken ik nog, vond ik toen al zo leuk :-) wat gaaf zeg, bekende baby Stijn! Echt super. En ja, hij heeft helemaal gelijk, hier gaat ook bijna nooit een dag voorbij zonder ontbijtkoek, blijft lekker. Fijn weekend! Xx Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een ontzettend toffe plek! Echt een hotspot. Die reclame is trouwens ook echt te schattig!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten