Draad & Praat haakfeest + Echtstudio = inspiratie


Op 2 mei was ik uitgenodigd voor de Let's meet haakparty. Dit feest werd georganiseerd door Lisanne van Draad & Praat. Het feest werd gehouden bij Echtstudio in Alphen a/d Rijn en wat was het genieten. Lisanne had aan alles gedacht en verwende ons met allerlei leuke dingen en lekkers en ook de mensen van Echtstudio waren erg gastvrij. Ik mocht weer ontzettend leuke mensen ontmoeten en ik blijf me, want je leert elkaar kennen op het feest maar het lijkt alsof je ze al veel vaker gesproken hebt. Echt heel bijzonder!


Zodra ik één stap bij Echtstudio binnen zet, begint de bron der inspiratie te borrelen. Zo hangt er een mandala in ring en ik was verkocht. Enige tijd geleden kocht ik zo'n metalen ring bij Pipoos, maar die lag ergens in huis te verstoffen en nu wist ik wat ik ermee ging doen.


Hierboven Supergastvrouw Lisanne in actie.
Op het feest ontmoette ik voor de 2e keer Marloes (Juffrouw Sil) en haar vind ik ook zo stoer en inspirerend. Deze dag droeg ze ontzettend leuke gebreide armbanden en ook deze belandde in mijn inspiratiebron. Zij had het patroon uit de Nederlandse Mollie Makes nummer 11 met het patroon van Jessica Biscoe.


Zoals je ziet werd er vooral veel gekletst, gesmuld en natuurlijk foto's gemaakt.


We gingen niet met lege handen naar huis. Naast het krijgen van een ontzettend fijne goodie bag, kocht ik een aantal bollen wol, katoen en een mooi stukje stof van Soft Cactus. En zoals je ziet hield ik het in de groen en blauw tinten.

Thuis ging het feest gewoon verder. Ik zocht het patroon op van de Zooty Owl mandala en ging dezelfde avond aan de slag. Ik was niet te stoppen... ik haakte en haakte totdat de mandala stond te schitteren in onze vensterbank.

De Soft Cactus stof gebruik ik voor het opnieuw pimpen van één van mijn vesten. Deze is nog niet helemaal klaar, Ik ben begonnen met een grote kraag en ik zal binnenkort het eindresultaat tonen.De armbanden van Juffrouw Sil lieten me ook niet los. Ik zocht op internet naar wat alternatieve patronen en deze vond ik hier.

Manon van Petit_Petite_nl inspireerde mij door cactussen te haken... ook zo leuk. Zoals je leest ben ik niet stoppen.

Hopelijk borrelt jullie inspiratiebron ook voortdurend, want ook al word je er soms een beetje onrustig van het blijft ook voor de nodige ontspanning zorgen.

Alvast een heel fijn weekend allemaal!

Reacties

 1. Wat heerlijk en mooi allemaal!!! Fijn weekend xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gezellig zijn zulke meeting ook altijd! Wat heerlijk ook dat je kunt breien en haken, ik kan het niet en heb het geduld ook niet zo om het te gaan leren. Wie weet ooit. je armbanden zijn ook supertof! pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die armbanden !! Stond dat patroon ooit in de Mollie Makes ?!? Dan moet ik even in mijn stapeltje terug gaan zoeken... ze zijn super !
  Zo'n meeting lijkt me enorm fijn, maar ook wel heel stresserend... in de zin dat je met een bérg nieuwe ideeën thuiskomt, dat het enorm moet jeuken om aan die nieuwe dingen te beginnen, maar de dagen blijven nog steeds maar 24 uur hebben (spijtig genoeg !)...
  Fijn weekend !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Te gek,..l..heerlijk die inspiratie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet het er gezellig uit!
  En wat heb je al een berg aan inspiratie uit kunnen werken, leuk en mooi!
  Grappig, ik dacht even dat je je etalage had veranderd, maar het is de etalage van Echtstudio die op de foto staat :)
  Fijn weekend!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er allemaal mooi en gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo herkenbaar dat zo'n dag je veel inspiratie geeft......en dat je ook meteen aan de slag wilt gaan met al die nieuwe ideetjes :-) Die gebreide armbanden zijn geweldig en in dé Liza kleuren!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om jouw verhaal te lezen Liza! En wat goed dat jij gelijk aan decslag gaat, best een beetje jaloers op, maar ook dit is weer inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is een gezellig feestje vol inspiratie! Leuk!
  Ik ben jaloers op wat je allemaal gemaakt hebt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het was zo gezellig!!!! Zo leuk je te hebben ontmoet en wat heb je al een hoop mooie dingen gemaakt zeg! Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk verslag van een waanzinnige leuke middag ! Zo leuk om je te ontmoeten en elkaar te inspireren! Wat heb je veel mooie dingen gemaakt, je mandela en armbanden zijn SuperTof !
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het was een onwijs gezellig haakparty! Leuk je ontmoet te hebben, we hebben elkaar helaas niet heel uitgebreid gesproken. De armbanden zijn echt helemaal geweldig!
  Groetjes, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat goed dat jij ook daadwerkelijk aan de slag gaat met je inspiratie! Voor mij wordt inspiratie vaak te veel, dan raak ik overprikkeld en komt er helemaal niets meer uit mijn handen... Maar erg leuk wat je alweer allemaal gemaakt hebt en het feestje was vast heel gezellig aan de foto's te zien :-) xx Marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten