Voor het hele jaar door


De afgelopen weken kwam ik een aantal fijne jaarkalenders tegen. Met prachtige illustratie's, grafische prints of juist eentje met fijne teksten. Ziehier mijn ontdekkingen.

In de allerlaatste (snik) 101 woonideeën zat als afscheidscadeau een prachtige jaarkalender. De maanden zijn stuk voor stuk plaatjes. Prachtige illustratie's in fijne kleuren die ook mooi zijn om in te lijsten. Dus heb je de 101 nog niet... haast je voor je te laat bent!


Via Instagram kwam ik bij Allerlievelings. Zij maken mooie handgemaakte cadeau's en voor 2015 maakten ze deze fijne kalender. Met iedere maand met een ander speels zwart wit patroon. Deze kalender is een cadeautje van hun voor ons en gratis via Allerlievelings te downloaden.


Het blog Ann.Meer volg ik alweer een tijdje. Anna-Maria is grafisch vormgeefster en deelt haar passie hiervoor via haar blog. Mooie inspiratie plaatjes en haar jaarkalender heeft iedere maand een fijne tekst in een mooi lettertype. Klik hier om haar blog te ontdekken en de kalender gratis te downloaden.


Ook Elske heeft voor januari haar best gedaan. Met Let's do this kun je het jaar niet beter beginnen.
Klik hier voor haar blog en januari kalender. Ook verkoopt Elske mooie kaarten en posters.

Jullie snappen dat ons huis inmiddels vol hangt.

Fijn weekend en tot gauw!

Groetjes,
Liza

Reacties

 1. Wat een leuke post op je weblog. Ik heb één van de kalenders gedownload en hoop deze te maken voor een vriendin, die zocht nog een leuke kalender! Bedankt voor het delen.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor het delen - ik was zelf nooit op die blogs uitgekomen ! Zulke mooie kalenders !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zijn ze! Die van 101 woonideeën moet ik maar eens uit het blad halen en er wat mee doen. Prachtige plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hè, al die kalenders! De kalender van Elske staat hier ook voor m'n neus. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk al die kalenders, ik denk nog steeds dat ik alles in mijn hoofd kan opslaan, maar betrap mezelf er steeds vaker op dat ik wat vergeet! Misschien toch een idee eens een kalender of agenda te gaan bijhouden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten