Rice & ShineAfgelopen donderdag mocht ik aanwezig zijn op het Bloggers/Instagram Event van Rice. Ze beloofden ons One Day Magic en daar was niets van gelogen... het was een magisch feest.
We kregen een warm welkom van Isabel, Arda en Dagmar van Rice en ik ontmoette een aantal ontzettend leuke mensen. We werden verwend met lekkers en we keken onze ogen uit, want er was zoveel te zien. De mooiste en vrolijkste producten voor in het hele huis en sinds kort verkopen ze ook fauteuils en banken.  

Nadat Dagmar ons het verhaal achter Rice en hun producten had verteld, kregen we een kijkje in de nieuwe collectie


Dagmar vroeg waarom kleur voor ons belangrijk is en vanuit daar werden er nog meer verhalen gedeeld. Er werd veel gekletst en rondgekeken... ooh wat vond ik het inpirerend. Kijk zelf maar, zelfs van de kleinste details word je vrolijk.Na de lunch werden we aan het werk gezet. We mochten van Rice melamine servies een etagere maken. Arda had het nodige voorwerk verricht door alvast gaten in het servies te boren, zodat we daarna met een eenvoudig systeem onze etagere in elkaar schroefde. Je snapt het wel dat we ons voelden als een kind in de snoepwinkel.

Je ziet wat een mooie producten Rice verkoopt en achter ieder product zit ook nog een mooi verhaal en als je net zoals ik van kleur houd, word je er ook nog eens heel blij van.

Ben je nieuwsgierig geworden... kijk dan hier voor nog meer producten, verhalen en inspiratie van Rice.

Fijne week!

Reacties

 1. Wat leuk allemaal en wat een mooie kleuren! Wat een bofkont was jij om er te zijn en ook nog eens zoiets leuks te maken. Mooi om te zien en te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh wat heerlijk allemaal! Wat een bofkont ben je...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat moet dat geweldig geweest zijn, bofkont!
  Je etagere is prachtig geworden.
  En wat een vrolijke blogpost is het geworden, 1 en al magic :)
  Liefs
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben jaloers; wat een feestje!
  Leuk voor je en fijn om te lezen en te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een leuk `event` en wat heb je een mooie etagere gemaakt. Leuk idee zo met de kopjes, schaaltjes en bordjes. Heerlijk de kleuren, wordt ik blij van. Fijne week,..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al die mooie foto's op instagram maakten me helemaal vrolijk. En wat heb zijn er een mooie etageres gemaakt. Rice is zo'n leuk merk, wie wordt daar nou niet vrolijk van?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe leuk allemaal!Ik ga het merk eens verder bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ben niet van heel erg van kleur qua inrichting maar voor de kamers van mijn dochters wel. Wat een mooie zoete spulletjes en wat leuk om zo'n dag mee te maken. Gaaf die etageres, Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat enorm leuk dat je hierbij mocht zijn! Super fleurig zo allemaal bij elkaar!! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er mooi, vrolijk en kleurrijk uit. Wat super dat je daar naar toe kon.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuke vrolijke post, geeft het sfeertje helemaal weer, the Rice happiness continues :))

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten