Sommerhusbron foto's: 1, 2, 3, 4, 5

Sommerhus = Deens voor zomerhuis. Vorig jaar heb ik in Denemarken verschillende Sommerhuse van buitenaf mogen bekijken en dan fantaseerde ik hoe het er van binnen uit zag. Knus, veel kussens op de bank waar je in weg kan kruipen, bloemen op tafel uit eigen tuin, vrolijke schilderijtjes aan de wand, houtkacheltje enz. enz. In Engeland heb je weer van die leuke cottage's. Die heb ik jaren geleden van buitenaf bekeken en ook daar had ik meteen beeld bij (denk aan Midsomer Murders). Het zijn van die huisjes waar je zo lekker ontspannen een boek gaat lezen of waar je een nieuw haakwerkje gaat uitproberen. Zo'n huisje waar het binnen altijd goed is of nu wel of niet zomers weer is. Na al het gemijmer, maakte ik op Pinterest een bord Sommerhuse. Ik verzamelde allerlei foto's en maakte bovenstaande collage. Ik kwam helemaal in de stemming en ik ging ermee aan de slag. Onder het motto "wie wat bewaart, die heeft wat" struinde ik het huis door. Ik begon op zolder en verzamelde van alles om ons huis om te toveren in een Sommerhus.

Op zoek naar onze bloemen schilderijen, mijn 'veldboeketten', glazen vaasjes en natuurlijk lagen er ergens in de kast nog kussenhoesjes die mee mogen doen. Zo...het begin is er! 

Wordt vervolgd...

Fijn weekend allemaal!

Reacties

 1. Wordt vervolgd...ik ben heel benieuwd naar het vervolg. Dit is al heel inspirerend :) En ja, ook ik heb een paar jaar geleden gemijmerd over een Deens zomerhuisje, toen we een dergelijk huis huurden van de 'locals'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, heerlijk zo'n huis! Ben erg benieuwd naar je vervolg ;-) Het ziet er veelbelovend uit! xx fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denemarken, mijn tweede thuis, dus ik weet precies wat je bedoelt ;)
  Ben heel benieuwd hoe je je huis omtovert naar een sommerhus.
  Groetjes
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk hè zo'n Sommerhus... zou niks liever willen ^_~
  Ben benieuwd hoe je jouw huis om gaat toveren...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten