Cut and Paste: Customize your style!

Dit item kwam ik tegen in 'mijn archief'.
Alweer bijna 3 jaar geleden organiseerde ik voor mijn nichten en 1 neef, zoals wij dat noemen, Nichtendag. Het leek mij leuk om die dag een bestaand kledingstuk op te pimpen. Ik wilde het allemaal zo echt mogelijk laten lijken dus moest er een logo komen: Cut 'n Paste of te wel Knip en Plak. Ik wilde iedereen in de stemming te laten komen en iedereen ook de mogelijkheid geven een beetje te bedenken wat je met je kledingstuk wilde gaan doen dus maakte ik 3 zogenaamde stijlkaarten:
We gingen uiteindelijk aan de slag met textielverf, kantjes en bandjes, knoopjes en kralen e.d., hotfix steentjes en transfersheets waar je afbeeldingen op kan printen welke je daarna op stof kan strijken.
Het was superleuk om te doen en iedereen was lekker bezig. Soms heb je niet veel nodig om toch b.v. een oud t-shirt een nieuwe look te geven. Als je een keer zoiets wil gaan doen... neem er de tijd voor, want wij kwamen toen tijd te kort.

Reacties

 1. Wat een leuk idee zeg... wat zullen jullie lekker bezig geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was echt leuk om te doen. We waren echt het e.e.a. aan het uitproberen. Misschien van de week met Stijn en Juul nog wat pimpen. Als er resultaat is, zal ik het posten:)

   Verwijderen
 2. Volgens mij is jouw hele familie creatief, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk idee! ps elke keer dat ik langs je raam rij, word ik weer blij van die mini naaimachine; zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten