kaartje tea for you


Ook deze week ging ik aan de slag met het ontwerpen van een kaartje. Dit initiatief ontstond vorige week nadat ik de oproep van Netwerk voor Jou had gezien. In de oproep werd gevraagd of je je op wilde geven om een kaartje te sturen naar iemand die in deze tijd daar extra behoefte aan heeft. Ik meldde mij aan en had gelijk allerlei ideeën voor een kaartje en beloofde Netwerk voor Jou dat ik deze mensen de komende weken van post zou voorzien.
Nou zo gezegd zo gedaan. Vorige week maakte ik kaartje 'liefs' met daaraan een gehaakt hartje. Deze week ontpopte het idee voor het kaarje 'tea for you'. Op deze manier trakteerde ik de ontvanger op een kopje thee. En zoals je op bovenstaande foto kunt zien, gingen er heel wat kopjes thee de deur uit.


Het is zo leuk om te doen en voor de komende weken heb ik nog ideeën genoeg. Van het adres voor kleinschalig wonen kreeg ik positieve en dankbare berichten...het zijn de kleine dingen die het doen en ik word weer blij als ik hier mijn kleine steentje aan kan bijdragen.


Deze kaart is tijdelijk als gratis printable verkrijgbaar. Wil je deze kaart in je mailbox ontvangen... stuur mij bericht via confetti.happiness@gmail.com en ik mail deze printable t/m 15 april gratis naar je toe.


Op de 'tea for you' printable staan 3 kaartjes. Als de kaartjes zijn geprint dan snij je een lijn op de plek van de rode streeplijn, zodat je er daarna een normaal formaat theezakje in kan schuiven.

Zoals ik al eerder zei... voorlopig ideeën genoeg en daar zal ik jullie van op de hoogte houden.

Ik wens jullie ook voor nu een fijn weekend en veel gezondheid toe!

Reacties

Een reactie posten