Me(e)t CraftKitchen @Kreadoe: Give Away


Aanstaande woensdag is het zover... alle creatieve geesten kunnen helemaal los gaan op de KreaDoe beurs. Vanaf woensdag 1 november t/m zondag 5 november staat deze beurs helemaal vol met creatieve inspiratie. Ook dit jaar is CraftKitchen.nl aanwezig en zijn wij Janneke, Lidy, Lisanne, Marianne en ik als team CraftKitchen.nl van de partij. Wij hopen ook dit jaar jullie weer volop te inspireren met onze projecten. Natuurlijk zijn er veel van onze projecten te zien en te voelen en mochten er vragen zijn stel deze gerust.

Ook zullen wij live met een project bezig zijn. Zo zal ik laten zien hoe ik de Summer Swirl bag een Autumn Twist ga geven. Janneke, Lidy, Lisanne en Marianne zullen jullie met andere fijne projecten gaan verrassen. Kortom wij hebben er ontzettend veel zin!
Hieronder zie je wie wanneer aanwezig zal zijn:

Nu heb ik de eer om 2 vrijkaartjes te verloten dus...heb je ook zin om naar KreaDoe te gaan en heb je nog geen kaartjes laat dan voor 30 oktober een reactie achter en wie weet mag ik jou dan blij maken. Maandagavond 30 oktober laat ik weten wie de gelukkige is.


Graag wil ik nog wat 'oude' CraftKitchen projecten met jullie delen. Dit is de Summer Swirl bag. Een vrolijke tas die niet alleen leuk is voor de zomer, maar natuurlijk het hele jaar in iedere kleurcombinatie is te gebruiken. Op de beurs ga ik deze tas een Autumn Twist geven. Met 2 prachtige kleuren uit de Durable Cosy collectie gaat dit model een stoere look krijgen.


Dit gebreide rokje maakte ik met Durable Cosy Fine. Een stoere rok wat heerlijk is voor dit seizoen en natuurlijk mochten de stoere enkelwarmers niet ontbreken. Wat ik bij de enkelwarmers laat zien dat het niet uit maakt welke kleuren je gebruikt, want elke combinatie is goed. Natuurlijk is het het leukst om zelf de kleuren samen te stellen.

Het patroon van het rokje en enkelwarmers vind je hier.


En dan is het Tea Time. Het idee voor een theemuts ontstond door de vele bezoekjes aan Tea Rooms in onze vakantie in Engeland. Heerlijk samen aan tafel genieten van thee en lekkers daar past een gezellige theemuts bij.


Met de stof van LilianZ maakte ik de theemuts. Geinspireerd door de borduurkunsten van o.a. Nienke van Mooi van Draad en Eva van Atelier van Eva V. ging ik eerst met de borduurgarens van Durable aan de slag. En door gewoon allerlei steken te gebruiken en eigenlijk gewoon maar wat te doen werd  dit het eindresultaat.

Wil je meer weten over dit project ... dan vind je hier de werkbeschrijving.

Zo dat is wat je noemt bijkletsen...

Ik wens jullie een heel fijn weekend en misschien tot ziens op KreaDoe!

Reacties

  1. Ik vind die swirl tas echt zo gaaf .... benieuwd naar de herfst TWIST versie! En ja ik heb zin maar heb nog geen kaarten dus wil heel graag meedoen! FIJN WEEKEND!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die swirl tas echt zo gaaf .... benieuwd naar de herfst TWIST versie! En ja ik heb zin maar heb nog geen kaarten dus wil heel graag meedoen! FIJN WEEKEND!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi Liza, het lijkt mij super leuk om twee kaartjes te winnen voor de Kreadoe. Ga ik er gezellig met mijn dochter naartoe. Die is ook super creatief.
    Liefs, Victoria @pluskus

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kleuren heb je gekozen voor de autumn versie! Ik zou heel graag met mijn dochter naar de Kreadoe gaan, alle projectjes bekijken en wolletjes kiezen en een leuke dag uit! Dus ik doe graag mee aan je give-away.
    Ik wens je veel plezier op de Kreadoe.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi Liza, wat gaaf dat jij twee kaarten mag weggeven! Super leuk dat jullie nu met craftkitchen op de beurs staan. Helaas heb ik nog geen kaartjes. Als ik deze win ga ik er met mijn "ook " creatieve dochter heen om nieuwe inpsiratie op te doen. En nu maar duimen 🙏🏻

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hi Liza, op 30 oktober zijn onze dochter en ik allebei jarig! Bente wordt 15 en gaat (als verrassing) met oma naar de KreaDoe. Ik sta er zelf van do t/m zo en kom zeker nog langs om gedag te zeggen. Groetjes, Nathaly - Lavendel en Papaver

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk overzicht zo met alle projecten, die beenwarmers zijn zoooo superleuk!
    Ik durf het bijna niet hardop te tikken, maar ik ben nog nooit naar de Crea Doe geweest. Dus ik doe heel graag mee met de winactie!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. neeeee ik ga niet naar de beurs!!
    eerst alles maar eens opmaken!
    MAAR als je kaartjes wint ga je natuurlijk!!!
    zou ook voor de zekerheid een grote lege tas meenemen
    (wedden dat ie volkomt) groetjes mar broeders

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh ik ga heel hard duimen voor een beetje geluk. Ik zou graag een vriendin verrassen met een gezellig dagje samen uit naar de creadoe.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Liza,
    Wat heerlijk om weer je blog te lezen! Zou heel graag de kaarten winnen om mijn jaarlijkse uitje met mijn lieve vriendin weer te kunnen beleven.Veel succes op de KreaDoe!! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Agenda leeg op zaterdag 4-11 ✔️
    Nichtje Bo gaat mee ✔️
    Haar volleybal vervanging geregeld ✔️
    Auto leeg gemaakt ✔️
    Geld gepind ✔️
    Kaartjes.... ehhhhhh die had jij toch geregeld???? Ehhhhh....

    Liefs Kim (mamahaakt)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoop dat ik nog niet te laat ben om mee te doen, het lijkt me superleuk om de kaartjes te winnen!
    Jij in ieder geval veel plezier op de beurs, maar dat moet vast lukken...;-)
    Groetjes, beppie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je maakte weer mooie, kleurrijke en vrolijke projecten Liza. Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nog een fijne laatste dag daar! Ik hou enorm van je kleurgebruik en wat je maakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten