Filmpremière Bibi en Tina 2



Zondag 17 april was het zover… samen met Juul mocht ik namens Moodkids naar de filmpremière van Bibi en Tina 2: liefde en diefstal op de manege. De locatie van de premiere was het Anky Education Center de perfecte plek om het nieuwe avontuur van Bibi en Tina te beleven.Voordat de film werd bekeken, werden we gastvrij ontvangen en kregen we een warm welkom van Anky van Grunsven. Daarna genoten de aanwezige kinderen (en ouders) van deze leuke film vol avontuur en vriendschap.



De film gaat over de hartsvriendinnen Bibi & Tina, die druk zijn met de voorbereidingen voor het gekostumeerde bal in Kasteel Frankenstein. Maar de stemming slaat om als er wordt ingebroken. De dieven hebben waardevolle schilderijen en de brillencollectie van Graaf Frankenstein gestolen. Ook is de sfeer op manege Martinshof verre van vrolijk, want er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp. Bibi en Tina maken een plan om de manege te promoten. Dan wordt Bibi voor het eerst verliefd… Op de knappe Tarik, die met zijn vier broers en zussen de manege volledig op de kop zet. Later wordt duidelijk dat Tarik ook nog een duister geheim met zich meedraagt.


Ook waren Sarah en Julia Nauta aanwezig. Zij zijn verantwoordelijk voor het inspreken van de stemmen van Bibi en Tina.



Na de film kregen alle gasten een rondleiding over het terrein van het Anky Education center. Wat een gastvrij en indrukwekkend onthaal in een mooie omgeving. Ook maakten we kennis met Salinero het paard waar Anky van Grunsven o.a. tweemaal goud mee behaalde tijdens de Olympische Spelen in Athene (2004) en Hongkong (2008).Maar er worden meer paarden verzorgd en getraind in het Anky Education center waar we in de toekomst nog veel van zullen horen. De film draait vanaf woensdag 20 april 2016 in de bioscoop.

Fijn weekend!

Reacties

  1. Wat leuk, een kijkje achter de schermen! Op zo'n locatie kom je niet elke dag...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten