vrijdag 13 februari 2015

Fijne Valentijn!


Ieder jaar maken we er een klein feestje van. Juul maakte gisteren haar plan. Ze wilde hartjes ballonnen en afbakbroodjes. Vanmorgen op tijd er uit om de ballonnen te blazen en op te hangen. Even de broodjes af te bakken en ook de lampjes slinger met hartjes kwam weer van zolder.

Gisteravond printte ik nog het nodige uit om mijn liefde aan mijn gezin te betuigen. Via Studio Frey van Sigrid Bullens had ik een tijdje terug de 'I Love You' slinger ontdekt die ze eens maakte voor Flair. Deze 'I Love You' slinger is via haar site uit te printen. Haar grafische illustratie 'You make my heart go Boom' die ze maakte voor de 101 kalender is ook haar via haar site als A4 poster uit te printen. 

De poster met het fluor hart is van Het Huismerk.nl


Wil je vandaag nog wat Valentijn D.I.Y.'s maken, kijk dan hier hoe je deze zwevende 'Love is in the Air' slinger maakt. Of  maak je liever je liefde in het donker zichtbaar... klik dan hier voor Let Love Glow!

Fijne Valentijn... Fijn Weekend en alvast voor de rest van de week veel LIEFS toegewenst!

X Liza

6 opmerkingen:

  1. Fijn Valentijnsweekend, Liza !
    xxx Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een beetje laat, maar ik hoop dat het een fijne Valentijnsdag was/is!
    Bedankt voor je inspirerende ideeën en fijne linkjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto's en leuke ideeen. Ook nog een fijne avond daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat ziet dit er weer fijn uit!! gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lovely!! Wat ben je toch een leuke mama, altijd creatief en gezellig. Hoop dat jullie een fijne Valentijnsdag hadden samen xx

    BeantwoordenVerwijderen

Workshop + Give Away

Over 2 weken is het zover. Dan zijn er op vrijdag 28 en zaterdag 29 september a.s. de Handwerkdagen in De Broodfabriek in Rijswijk . En ...