Mijn personal shopper


... had er geen zin meer in. Na jaren trouwe dienst wilde ze het voor gezien houden. Iedere zaterdag ging ze met me mee de wekelijkse boodschappen doen. Met haar was boodschappen doen een stuk leuker en gezelliger. Natuurlijk snap ik dat het een keer ophoudt en dat het dragen van de boodschappen steeds moeilijker word, maar ik was niet van plan om al afscheid van haar te nemen. We smeden een plan waardoor het misschien weer wat zou kunnen worden. Een plan waar de barsten en scheuren weer hersteld zouden worden. Een plan waar we allebei weer blij van worden.


Met behulp van schaar en naaimachine lapte ik haar op. Ik wilde haar weer laten stralen en met nog wat nieuwe stofjes hier en daar moest het gaan lukken.


Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en ze straalt weer aan alle kanten. Vanaf nu laat ze de zware boodschappen aan een ander over en mag ze met me mee op vakantie. Samen dragen we het Flow vakantieboek en wat fijne tijdschriften voor de vakantie en ook mijn reuze etui met mijn haakproject passen er nog bij. We hebben er echt zin in... laat de vakantie maar komen... wij zijn er klaar voor!

Voor iedereen een hele fijne zomer (vakantie) en tot over een paar weken.


Reacties

 1. Aww wat een schattig verhaaltje en wat een leuke shopper ook. Snap heel goed dat je van haar geen afscheid wilde nemen. Je hebt haar prachtig opgelapt, chapeau! Ik wens jullie samen nog veel shop plezier. ;P Mooie zondag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat weer mooi gedaan! Zo kan ze nog een tijdje mee... En wat zie ik, de oranje "roll", wat past ie mooi in het hoekje ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk verhaaltje; helemaal goed dat je een "trouwe vriendin" met pensioen laat gaan ;-) Ze ziet er hartstikke goed uit!! Fijne vakantie en geniet van het mooie zomerweer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die leuke tas verdient gewoon een tweede leven. Geniet er van en van het mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je het leuk verwoord.
  Je wordt echt het verhaal in gezogen.

  Het resultaat is ook prachtig,
  zou zo mee,
  op vakantie,
  willen in je tas.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zeg en wat fijn dat ze nu met pensioen kan en mag mee genieten.....
  Fijne vakantie!!!
  Liefs Theetje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahah wat schrijf je dat toch leuk! Wat is het leuk tasje geworden! Geniet van je vakantie, Liefs x Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je dat weer leuk gedaan! Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuke tas! Mooi gedaan :-)
  Een hele fijne vakantie gewenst, lekker genieten!
  xx Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je dat prachtig gedaan! Wat een onwijs geinige print ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw! Wat een beauty is ze geworden! Geniet van de vakantie!

  Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah, ontzettend leuk geworden! Geniet van je vakantie!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is hier ontzettend druk geweest met baby Axelle... ontdekking dat ze verborgen reflux heeft, helaas :( maar ik heb onlangs wel een leuke brief ontvangen in mijn postbus, met name die van jouw :) bedankt voor het kaartje en de slinger! :) heel erg fijn! ze krijgt zeker nog ergens een plaatsje en dan stuur ik wel eens een foto maar nu nog geen tijd gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten