Most wonderful time DIY


It's the most wonderful time of the year klinkt een vriendelijke stem on the Christmas station. Het blijft inderdaad een magische tijd. Luisteren naar je favoriete Kerstliedjes, blijven hopen op een witte Kerst en het huis gezellig versieren... daar word ik elk jaar weer blij van.

De afgelopen jaren heb ik het e.e.a. aan decoratie gemaakt voor deze tijd van het jaar. Mocht je nog  tijd en zin hebben om aan de slag te gaan, dan heb je hier nog wat inspiratie.

Dit jaar maakte ik o.a. de feestelijke slingers voor een Durable haakpakket. In dezelfde kleuren die ik gebruikte voor de slingers haakte ik voor CraftKitchen 2 wandhangers. Deze wandhangers zijn door het toevoegen van een vleugje Glam en hoe je ze ophangt leuk voor de Kerst, maar ...


door de wandhangers anders op te hangen, zijn ze ook na de feestdagen een leuke accessoire in huis.
Mocht je nieuwsgierig zijn naar hoe je ze maakt, dan vind je hier de volledige uitleg. Ook werden er voor een feestelijk diner servet strikken gehaakt.


Voor deze servet strikken maakte ik 2 ontwerpen een kleine strik en een iets grotere. Het voordeel van zelf maken vind ik, dat je lekker je eigen kleurcombinaties kan maken waardoor het echt jouw feest wordt.


Wil je ook graag je tafel versieren met je eigen gemaakte servet strikken... dan vind je hier de volledige uitleg.


Alweer een aantal jaar geleden maakte ik een hertenkop voor op de schouw en een feestelijk wandvaasje. De hertenkop is 100 % diervriendelijk en maakte ik van een plankje en 2 takken wat op een gewei lijkt. Hier laat ik zien wat je nodig hebt en hoe je zo'n diervriendelijke hertenkop maakt.
En hoe je het wandvaasje maakt vind je hier.


Of een mini Kerst stolp


Of feestelijke lichtpuntjes ze zijn in een handomdraai gemaakt.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend en alvast hele fijne feestdagen toe!

X Liza

Reacties

  1. Zo leuk allemaal. Ik wens jou en je gezin ook een fijne kerst en een creatief, sprankelend 2020!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat laat je toch veel leuks zien Liza!
    Gezellige kerstdagen samen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten