I love Christmas slingers


Enige tijd geleden werd ik gevraagd om voor Durable iets te ontwerpen in Kerstsfeer wat als patroon met een aantal bollen garen en 3 geweldige kerstballen uh bollen in een pakket zou passen.
Met de kleuren Ochre, Brick en Linnen van Durable Cosy fine en Glam ging ik aan de slag. En ik kan je vertellen er ging een heel proces aan vooraf. Van alles uitproberen hoort daar o.a. bij en als het dan het niet helemaal is, ga je verder totdat je er een tevreden gevoel bij hebt.


Er werden proeflapjes gehaakt en zo ontstond er een ontwerp voor 2 verschillende slingers met een Oosters vleugje van duizend en 1 nachten. En zoals je hierboven ziet, kunt je ook kleinere stukjes slinger haken wat een soort alternatieve Kerstboom vormt.


Toen de slingers gehaakt waren, kwam het welbekende fotomoment. Dit keer mocht ik het huis lenen van mijn jongste zusje Heidi. Nadat ik haar spullen en stoelen aan de kant had gezet en de lampen op een hoge hoogte had gehangen, kon ik met het inrichten beginnen. Maar natuurlijk is na de fotosessie de boel weer in oorspronkelijke staat teruggebracht.


Hierboven zie je de inhoud van het pakket en wat ik heel leuk vind is, dat ik van Durable 1 pakket mag weggeven. Wil je hieraan meedoen... klik dan hier om naar mijn Instagram te gaan en kijk hoe je kans maakt op dit mooie pakket.


Wat ben ik wijs met het eindresultaat en ook al noemen we ze I love Christmas slingers... ze zijn geschikt om het hele jaar te vieren.

Mocht je interesse hebben om een pakket te kopen, dat kan o.a. hier en hier. Je kunt ook informeren bij jouw plaatselijke handwerkwinkel.

Fijne dag allemaal!

Reacties

Een reactie posten