Laat maar hangen


Het is alweer een aantal weken geleden dat dit project bij CraftKitchen.nl werd gepubliceerd, maar wat ik hier nog niet had laten zien: de wand plantenhanger.
De inspiratie voor dit idee kwam toen ik met Janina bij Dille & Kamille in Utrecht rondliep. Daar zag ik dit hangmandje staan en het idee voor een gehaakte versie was geboren. Er zijn natuurlijk al veel gehaakte wandhangers en manden in omloop, maar ik wilde er eentje maken met een gekleurde schulpenrand als accent.


Het idee begon met de twee kleurcombinaties in Durable Cosyfine coral/perzik en oker/brick, maar al snel liep het in mijn hoofd uit de hand en had ik pas weer rust toen ik minimaal 6 verschillende kleurcombinaties had gemaakt. Dat is ook het leukste van zelf maken, dat je er altijd je eigen twist of kleurcombinatie aan kan geven. Door verschillende kleurcombinaties te maken, hoop ik jullie te inspireren en te laten zien dat elke combinatie een feestje is.Naast het uitschrijven van het patroon en werkbeschrijving, moesten er ook nette foto's gemaakt worden. Daarom wil ik jullie de bovenstaande achter de schermen foto's niet onthouden, want ook dat is elke keer weer een uitdaging en voordat alles hangt...


Voor mijn bezoek aan Ruth Hengeveld maakte ik er eentje in de combinatie van perzik en mint. Deze kleurcombinatie is net weer anders dan ik jullie eerder liet zien. En voor mijn gevoel past deze combinatie prima in haar geweldige huis.

De wand plantenhanger maakte ik in 2 verschillende maten en het patroon en werkbeschrijving vind je hier terug bij CraftKitchen.nl.

Ondertussen wordt hier met veel plezer gewerkt aan nog meer projecten waar ik jullie binnenkort meer van zal laten zien.

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne dag!

Reacties

  1. heel vrolijk, daar wordt een mens blij van; plantjes én kleurig haakwerk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig gedaan Liza! Ik ben fan van al die prachtige kleurtjes. Ik wens je een fijne week daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bijzonder geslaagde hangmandjes en je kleurencombinaties zijn weer prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten