Midzomer met Oerrrr


Afgelopen zaterdag deden we mee met de Oerrr Midzomernacht wandeling van Natuurmonumenten. We wilden er al eens aan meedoen, maar op de één of andere manier kwam het er niet van. Dit jaar was Koert er op tijd bij en we hoefden er niet lang over na te denken. We vertrokken rond 22.30 uur vanaf Planken Wambuis. Het schermerde en er waren bosgeluiden genoeg. Het weer was heerlijk en wat ruikt het bos toch lekker.


Het was een fijne belevenis. We deden de korte wandeling van 3,5 km en dat is goed te doen. Misschien een volgende keer wat verder, want het is toch wel uniek zo 's avonds laat in het bos te zijn. Na de wandeling nog even marshmallows opwarmen was een perfecte afsluiter.

Natuurmonumenten organiseert allerlei fijne activiteiten en voor de kinderen is er Oerrr. Echt een aanrader om even bij hun te gaan kijken en fijne avonturen aan te gaan.
Klik hier om naar Natuurmonumenten te gaan en klik hier om Oerrr te ontdekken.

Reacties

  1. Zo leuk! Wij hebben vorig weekend de lente wandeling gemaakt vanaf het bezoeketscentrum Veluwe zoom in Rheden ook van Oerr, heel gaaf en de kinderen genoten! Zo'n avond wandeling staat ook op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een gouden tip☺!.........dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten