Waar ik blij van word


is met van alles en nog wat bezig zijn. Op het moment mag ik mij gelukkig prijzen dat ik met verschillende creatieve projecten bezig ben. Zo zit ik op het moment ontzettend te breien voor een nieuw CraftKitchen breiproject wat ergens in februari op hun blog gaat verschijnen. Er moeten nog heel wat toeren gebreid worden. Omdat ik voor mezelf het wiel aan het uitvinden ben, is het ook een beetje spannend of het gaat lukken. Uiteindelijk ben ik niet voor één gat te vangen dus heb ik het volste vertrouwen :-)

Volgende week sta ik samen met mijn CraftKitchen collega's Lisanne (Draad en Praat), Marianne (Marrose), Janneke (JipbyJan) en Lidy Nooij op de Handwerkbeurs in Zwolle. Deze beurs is te bezoeken vanaf donderdag 9 februari t/m zondag 12 februari. Wij staan er over de dagen verspreid. Je vindt mij er op donderdag en zondag. De stand wordt ontzettend gaaf en we gaan er leuke dingen doen. Hopelijk zie ik jullie daar. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!


Naast een ontwerp maken voor een gehaakte Sanseveria en Pilea, welke je terug kan vinden op de blog van CraftKitchen, was ik ook voor Moodkids met planten in de weer. Deze keer maakte ik een mini cactus printable. Vrolijke mini cactusjes die je in een handomdraai hebt gemaakt. Ze passen makkelijk ergens tussen en ze prikken niet.
Je vindt de printable hier bij Moodkids.

Ook mijn nieuwe baan maakt me blij. Voor 2 dagen aan de slag bij een woninginrichter in Veenendaal is iets wat in het verlengde ligt van mijn vorige baan en ook nog fijne collega's... wat wil een mens nog meer.

Nu hoop ik ook iemand blij te maken. Naar aanleiding van mijn give away van vorige week heb ik besloten om niet 1 maar 2 mensen blij te maken. Ik wil graag Janita van Veelen en Alet Venhuizen verrassen met verrassingspost dussss willen jullie mij a.u.b. een mail sturen met jullie adres naar confetti.happiness@gmail.com.

Ik wens jullie een hele fijne week!

Reacties

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan☺! Leuk voor je!
  En wat een prachtige bloemen op je tafel☺.....goed begin van de week!

  Gezellige dag gewenst.


  Lieve groet, Caroline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Liza, wat leuk om te lezen dat er zoveel creativiteit op je pad is gekomen ;-) Ik ben heel benieuwd naar jullie stand volgende week. Ik heb een aanbod gekregen van Henja (henja's garenwinkel) om een dag mijn nieuwe katoen te komen promoten. Dat is natuurlijk heel gaaf. Ik sta ook op zondag. Ik kom zeker even bij jullie langs om te kijken. Groetjes van Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je heerlijk bezig en wat maak je mooie creaties! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een toffe verrassing. Ik ga je meteen een mailtje sturen!
  Jammer dat de beurs niet een weekje later is want dan ben ik namelijk in Nederland. Het klinkt wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn echt hele leuke projecten, zeg! Echte blijmakers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begrijp dus niet dat ik deze blog niet eerder heb ontdekt - echt - waar zat jij verstopt voor mij? ;)
  Blij je gevonden te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten