Terug van weggeweest


We zijn weer met beide voeten aan Neerlands bodem, maar wat was het fijn om onze stappen te zetten op de bodem van Italië. Dit jaar bracht onze bolide ons naar het Como meer. Voordat we zouden gaan, zag Koert op buienradar niet zulk goed nieuws, maar omdat we op de bonnefooi gaan, zouden we het ter plekke wel zien. We reden in een dag vol met regen naar Italië en hielden onze hart vast, maar op wat regen en onweer na in onze 2e week, hebben we het echt getroffen en hebben we genoten van iedere minuut, want er is zoveel moois te ontdekken. Kijken jullie mee?Onze tent plaatsten we in Menaggio. Een eenvoudige camping pal aan het meer en op loopafstand van het centrum. 9 Jaar geleden zijn we hier ook geweest en nu wilde ik graag nog eens naartoe. Het uitzicht vanaf het strandje is geweldig zowel overdag als s'avonds en het dorpje is erg sfeervol. En met de 'slow boat' over het Como meer ontdek je zulke mooie plaatsen.


Natuurlijk werd er ook gehaakt, want haken kan echt overal. Ik had een leuk project mee om uit te werken voor CraftKitchen.nl. Thuis had ik een ontwerp gemaakt wat ik zou gaan maken met de nieuwe kleuren By Claire en het is inmiddels af. Hierover binnenkort meer.


Tot mijn verrassing gingen we ook een dagje naar Milaan. Onvoorbereid, maar ook in deze stad is gewoon rondlopen al een feest. Deze versiering ontdekten we in een klein zijstraatje en als ik het goed zag zijn het driehoeken geknipt uit oude paraplu's... geweldig toch.


Ook snuffelden we aan wat glit's and glam in Milaan en hier bleef het bij, maar kijken is al voldoende voor mij. Etalage's die er prachtig uitzien en inspirerend zijn... oh, ik kan er weer tegenaan.Maar aan alles komt een eind en hebben we weer mooie herinneringen meegenomen. Genieten van dit mooie uitzicht en eindeloos steentjes in het meer gooien en hiervoor allerlei spelletjes verzinnen, dat is toch puur genieten.

Ik wens jullie een fijne dag vol nieuwe leuke avonturen!

Reacties

 1. Heerlijke vakantie! Mooie foto's. Milaan is vooral kijken, kijken en nog eens kijken. Prachtige etalages en winkels maar zo duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je weergave van jullie vakantie prachtig, mooie beelden en kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi reisverslag.
  Italië is inderdaad schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt als een heerlijke vakantie!
  Prachtige foto's en wat gaaf om naar Milaan te gaan.
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten