Let celebrate love: granny square patroon

foto: miriam catshoek en lidy nooy
Hallo Allemaal! Het is even wat stiller op het blog van Confetti Lab, maar zeker niet rustiger achter de schermen. Ik mag met allerlei leuke projecten bezig zijn voor CraftKitchen en Moodkids, maar ook ben ik op het moment met een heel persoonlijk project bezig en dat is de aankleding voor de bruiloft van mijn jongste zusje. Vrijdag 8 juli gaat ze trouwen met mijn lieve zwager Fred, dus jullie snappen wel dat ik mijn ziel en zaligheid in dit project steek. Binnenkort zal ik jullie laten zien wat er allemaal bedacht en gemaakt is.
Jullie horen het al ik zit midden in het vieren van de liefde kortom Let's celebrate love!

Ook werd de liefde gevierd bij één van de CraftKitchen collega's. Hij ging trouwen en Lidy kwam met het idee om samen een slinger te maken. Samen met Lidy Nooy, Lisanne van Draad en Praat, Marianne van Marrose en Janneke van JipbyJan werd er een feestje gecreëerd. We maakten alle vijf 4 'vlaggetjes' en Lidy maakte er een mooie slinger van. Het is zo leuk samenwerken met deze meiden. Ook dit project was geweldig om aan mee te mogen doen. We komen uit allerlei windrichtingen dus moesten we als een malle aan de slag en alles op tijd op de post doen zodat Lidy het allemaal kon samenvoegen tot een feestje in de bus van het bruidspaar. Inclusief zelfgemaakte leren labels met naam en trouwdatum kon het niet een mooier en persoonlijker cadeau worden.


We maakten allemaal onze eigen creatie waardoor het eindresultaat er speels uitziet. Door 1 kleur te gebruiken wordt het geheel niet te bont.

Heb je ook zin gekregen om aan de slag te gaan?
Het patroon van Marianne haar Rose Party triangle vind je hier op haar blog.
Janneke maakte haar eigen Lente Granny Square en laat hier zien hoe je er o.a. een vlaggetje van kan maken.
Het patroon van Lisanne komt van haar wandhanger. Het patroon krijg je als extraatje bij bestelling van haar boek Haak je Happy in haar webshop.
Lidy haalde haar inspiratie uit een boek met haakpatronen van sneeuwvlokken.
En ik...


begon mijn zoektocht naar een patroon met hart op Pinterest, maar omdat het in een kort tijdsbestek geregeld moest worden en ik de patroontjes (met hart) er net iets te ingewikkeld uit vond zien, ging ik zelf het e.e.a. uitproberen. De basis vormde het hartje wat ik vond bij One Sheepish girl en hieromheen haakte ik een square met een sierlijk randje aan de onderkant. Hierboven heb ik geprobeerd een duidelijk patroon in tekens te maken. Je begint met een magische ring en volg daarna het patroon.

Voor het vrijgezellenfeest van mijn zusje namen we allemaal een hartje mee. Ik haakte nog eens mijn vlaggetje en liet mij inspireren door Lisanne haar wandhanger.

Ik wens jullie allemaal een heer fijn weekend!

Reacties

 1. Super mooie slinger en met het hartje in het midden een echte `love`-slinger! Ik ga het patroontje bewaren. :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had die té gekke gehaakte slinger al voorbij zien komen op IG, heel erg mooi!!
  Voor jou en je familie een hele liefdevolle bruiloft toegewenst, geniet van alle voorbereidingen en de dag zelf <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superlief en leuk cadeau! Veel plezier en voorpret voor de bruiloft volgende week!!
  Ik geniet hier van het windmolentje (je-weet-wel, die jij voor de bruiloft maakt), staat nog steeds binnen in de woonkamer. Ik vind het zonde om 'm buiten te zetten met al die regen.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat tof geworden! Het ziet er echt heel leuk en vrolijk uit. Een perfect cadeau. En succes lieve Liza met alle voorbereidingen. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is een mooi samenwerkingsverband met een prachtig resultaat!
  Ik wens je ook een fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOW, dat ziet er leuk uit. Fantastisch persoonlijk cadeau. Eind dit jaar krijgen wij een blokhut in de tuin met een veranda. Het zou zo maar kunnen dat ik volgend jaar er ook zo'n mooie slinger in ga hangen ;-)
  Dank voor het delen van het patroon.
  Groetjes van Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is je granny square supermooi geworden! Heel veel plezier met alle voorbereidingen voor de bruiloft nog - jou kennende komt dat allemaal meer dan pico bello in orde! Marianne xx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten