Refashion Friday


Vandaag gingen Juul en ik aan de slag. We hadden het er al een tijdje over om wat kledingstukken van haar te Refashion-en. Eigenlijk hadden we dit plan al in de voorjaarsvakantie bedacht, maar op de één of andere manier kwam het er toen niet van... tot vandaag.
Omdat ik in de loop der tijd al het van alles had verzameld, mocht ze lekker tussen de spullen snuffelen en zelf aangeven wat ze graag aan haar grijze vest en een t-shirt wilde veranderen. Ze snuffelde tussen de strijk applicaties, knopen en had al snel haar plan gemaakt. Het blijft leuk om te zien wat een paar eenvoudige veranderingen zoals knopen al niet doen.


Ze liet haar oog op de rhinestone strijkapplicaties van Pronty vallen. Van een beetje bling is Juul niet vies dus legde ze ze klaar op haar t-shirt zodat ik het af kon maken.


En oude zomerjurkjes die nog te leuk zijn om weg te doen, maar helaas te klein zijn, worden eenvoudig omgetoverd naar zomerrokjes.

Zoals jullie zien, zijn de kledingstukken nog niet af, maar het begin er en we zullen jullie de komende tijd vol trots onze Refashion projecten laten zien. Het is zo leuk om een oud kledingstuk op deze manier te vernieuwen. Kijk eens in je eigen kast. Er ligt vast iets wat je in een handomdraai kan oppimpen.

Mijn eerdere Refashion projecten vind je hier.

Fijn weekend!

Reacties

Een reactie posten