Zie de maan schijnt door de bomen, free downloads en meer


Vorige week was het weer zover... Sinterklaas kapoentje kwam weer in ons land. Hoewel hier de geloofwaardigheid van deze man steeds meer verdwijnt, blijf ik stug volhouden en de samenwerking als ouder met de goedheiligman aangaan. De etalage aankleden in stijl, cadeautjes regelen en niet te vergeten een gedicht.

Om jullie ook in de stemming te laten komen laat ik hieronder wat ideeën zien die ik eerder heb uitgewerkt.


Een aantal jaar geleden maakte ik een label envelop voor aan de cadeau's. Deze is nog steeds te downloaden voor degene die er gebruik van willen maken. Hier vind je de tutorial en free download.


Of wil je ook een beetje voor Sint spelen en je gedicht op 'perkament' printen in een lettertype wat lijkt uit de pen van de Sint te komen klik dan hier.


Wil je dit jaar geen gewone chocoladeletter cadeau doen, maak dan van een magneetletter een chocoladeletter. Voor de tutorial klik je hier.

Helaas is het niet alleen maar feest in de wereld. Het geweld is schrijnend en wat een angst en pijn is er. Ook wij staan er bij stil en kunnen alleen maar hopen dat er ooit meer liefde en respect voor elkaar zal zijn. Laten we proberen dat niet angst je leven gaat overheersen en dat we blijven genieten van de kleine dingen zolang het kan.

X Liza

Reacties

 1. Wat een leuke ideetjes, vooral dat papier! Jammer dat wij geen Sinterklaas meer vieren.
  Het laatste stukje is inderdaad iets wat we met zijn allen moeten proberen te doen, zal helaas niet altijd meevallen. Toch gaan we ervoor en genieten we van de kleine dingen om ons heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Genieten van de kleine dingen, dat moeten we zeker proberen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn berichtje Liza! xx Janina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om je te lezen en inspirerend als altijd <3
  De foto in je header en de foto van jouw vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen zie ik in jouw bericht! En ook weer stilstaan bij het verdriet, mooi geschreven Liza! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Genieten van de kleine dingen, dat moeten we zeker blijven doen zoals o.a. het Sinterklaasfeest vieren;
  een cadeautje met een mooi gedicht en het gezellige samenzijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten