Nieuw gastblog en een bezoek aan KreaDoe beurs


Voor KreaDoe.nl  maakte ik van een houten balkje eigenwijze kandelaars. Lekker aan de slag met het gereedschap van Koert. Met behulp van een verstekbak zaagde ik aantal blokjes. Met een brede boor (20) maakte ik een gat in het blokje en... tadaa je hebt een kandelaar. Met afplaktape en verf  kregen de kandelaars iets geometrisch. Wat blijft het toch leuk om zo je eigen draai aan een product te geven.
Wil je deze DIY ook proberen, dan vind je hier op KreaDoe.nl de volledige tutorial.

For KreaDoe.nl I made a new guestblog. With Koert his tools I made a few square candle holders from a piece of wood and with a little paint I gave them a happy look.
Would you like to try this... you'll find the full tutorial here.


Voor het eerst bezocht ik de KreaDoe beurs. Helaas kon ik alleen een ochtend dus werd het een kort maar krachtig bezoek. Ook al zou je denken dat ik al van alles op creatief gebied op de hoogte ben, zag ik dat er nog heel wat te ontdekken valt. Wat was er veel te zien en te doen. Volgend jaar er toch maar een dag voor uit trekken.

For the first time I visit the KreaDoe fair and I liked it. There was so much to explore. 


Ik ging op zoek naar Lisanne van Draad & Praat. Wat word ik elke keer blij van haar. Haar enthousiasme en haar passie voor haken is aanstekelijk. Heb je haar prachtige bosdieren al gezien.
Nadat we even bijgepraat hadden, gingen we op de kiek met haar enige echte kikkerprins. Zelfs voor de foto aankleding had Lisanne van alles gehaakt wat het geheel afmaakt. Super!
Op Draad & Praat vind je nog meer leuks over Lisanne, haar bosdieren en andere haakpatronen.

I visit the lovely Lisanne of Draad & Praat. She is all about crochet and on her blog Draad & Praat you'll find the nicest crochet patterns for instance her Forrest Friends and her magic  Prince Frog .

Ook ontmoette ik Claire Boeter van by Claire. Je kent haar misschien van de boeken Haken en Kleur die ze samen maakte met Saskia Laan.
Inmiddels heeft Claire een eigen collectie garen en stoffen in werkelijk de mooiste kleuren en frisse tinten zoals je op de foto hierboven ziet. In haar nieuwste boek Haakgeluk 2 vind je fijne ideeën en haakpatronen zoals leuke kussens, plaid, vloerkleed en nog veel meer.

On the fair I also met Claire Boeter van by Claire. You may know her of the books Haken en Kleur wich she made with Saskia Laan.
Claire has a beautiful yarn and fabric collection in the most pretty and fresh colours as you can see on the picture above.
She also made a new book Haakgeluk 2. In this book you'll find nice ideas and crochet patterns like nice cushions, a plaid, a carpet and more.


Een fijne creatieve week toegewenst!
Have a nice creative week!

Reacties

 1. Wat een leuk idee die kandelaars. Zo simpel kan het zijn om zo iets moois te maken he?!

  Wat was de kreadoe beurs leuk he? Ik ben met Corine op zondag geweest en wij hebben ons vermaakt van 10 tot bijna 17.00 uur. Toen konden onze voeten niet meer ;-) Volgend jaar ben ik zeker ook weer van de partij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kandelaars! Heb zoiets ook al heel lang op de planning staan alleen dan met waxinelichtjes, de blokjes liggen al klaar. En het was een drukke bedoeling op de KreaDoe, stond er echt versteld. Maar wel heel veel ideetjes opgedaan voor kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn de kandelaren leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah die zijn tof Lisa! Zo leuk met die kleurtjes. Ik ga snel je blog lezen, want ze zijn echt een leuk cadeautje voor Sinterklaas en al die andere feestdagen die eraan komen. Of gewoon voor mezelf ;) X

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten