Pluktuin


Een paar weken geleden ontdekte ik op Instagram bij Theetje Thee dat we in Veenendaal een pluktuin hebben. Een aantal jaar terug ben ik een keer met mijn moeder en zussen naar een pluktuin geweest maar dat was niet zo dicht bij huis. Lekker ontspannen tussen de bloemen struinen en wegdromen bij al die mooie kleuren. Samen met Juul ging ik op pad en fietsten we naar De Eekhoeve. Een mooie plek waar je helemaal tot rust komt. Bij hun theehuis eerst wat gedronken om daarna hun pluktuin te ontdekken.
Zoals je ziet zijn we met een fleurig boeket naar huis gegaan en wat was dat genieten. Zoals mijn tante altijd zegt het zijn de kleine dingen die het doen.

Alvast een heel fijn weekend!

Reacties

 1. Wat heerijk dat er zoiets bij jullie in de buurt is! Ben deze week erachter gekomen dat bloemen je huis toch meteen opleuken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk!
  Zinnia's zijn zo mooi van kleur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk een pluktuin! Ik trakteer me nu iedere week op een paar leuke losse bloemen, zo leuk om bloemenkn huis te hebben. Pascale x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n pluktuin lijkt me zo fijn ! Hier waar ik woon, is het jammer genoeg niet te vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een pluktuin is zo leuk!!! Tja en dan denk je weer: waarom doe ik zoiets niet vaker?? gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij de Eekhoeve? Wat leuk! Dat is alweer te lang geleden dat ik daar ben geweest. Ze hadden toen ook hele lekkere vanille vla. (Heeft niet met bloemen te maken, maar toch...)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zijn de mooiste boeketten, de zelfgeplukte.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten