Zon, zee en Landjepik


Sindskort wanen we ons in Veenendaal in tropische sferen. Net als op tropische eilanden kunnen ook wij met deze zonnige temperaturen ons laten omringen door palmbomen. Het plekje heet Landjepik en het is echt een verrassing voor ons Veenendalers. In het stoere keetje worden ook heerlijke versnaperingen verkocht, maar zelf van alles meenemen voor een heerlijke picknick is natuurlijk ook een feest.


Ook al wordt er rondom Landjepik nog volop gewerkt aan nieuwe appartementen en een heus grachtje. Zodra je voeten het zand aanraken en je op een prachtige bank gaat zitten die gemaakt  is van een boomstam, vergeet je alles om je heen (ik vergat zelfs dat ik mijn eigen woonplaats ben).

Om nog meer in tropische of Ibiza achtige sferen te komen, moet je zeker meedoen met de winactie van Bonna Dotta. Klik hier voor de facebook pagina van Bonna Dotta en doe mee en wie weet win jij zo'n fijne ketting voor jou en je vriendin. Ben je nieuwsgierig naar de zomerse collectie van Bonna Dotta... klik hier en laat je verrassen.


Ik wens jullie een fijne zonnige week!

Reacties

 1. Wat een gezellige plek, ik houd van zulke initiatieven!
  groet, Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zie je de laatste jaren meer en meer, zo van die "strandjes" ! Ik vind het geweldig leuk !!
  Hè wat sneu, ik zit niet meer op facebook, dus kan niet meedoen aan de giveaway, want die kettingen zijn super mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ingrid,
   Niet getreurd, je kunt ook meedoen via instagram of twitter. Zolang je jouw naam en die van je vriendin maar vermeld, dan maak je alsnog kans. Dus wie weet. En anders kun je altijd de webshop www.bonnadotta.nl bezoeken voor nog meer leuke kettingen (en andere sieraden en leuke hebbedingen) Groetjes, Bonna Dotta

   Verwijderen
 3. Wat een leuke verrassende plek! Pascale x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom je vast wel tegen binnenkort! Zo leuk en gezellig, dat soort plekken moeten ze meer maken, goed voor een vrolijk humeur van iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha...grappig dat ik dit berichtje nu net op je blog lees...nadat we elkaar daar net troffen :-) Leuke plek idd

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig vind ik zoiets en het weer heeft zich helemaal aangepast ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten