Werk aan de Winkel #2: de handen uit de mouwen


Het is tijd voor de volgende stap, want als ik er iets van wil maken, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Nadat ik (bijna) al het houtwerk had geschuurd, ging ik samen met mijn vriend en tevens expert Flexa aan de slag.


Het was wel duidelijk dat ze in de jaren '30 het niet echt belangrijk vonden om met interieurstyling bezig te zijn. Het was een tijd van praktisch. De ombouw van de kast was donkerbruin met aan de binnenkant een soort van caramel kleurig accent, dat was het enige waar over nagedacht was. Maar als je de planken bekijkt die hadden toch wel verschillende kleuren. Van caramel to grijs en er waren ook planken groen gebeitst en als je een kant niet zag, dan maar niet verven.


Kortom ik had al snel eer van mijn werk. Nadat ik alles in de witte grondverf werd gezet, zag het er al snel fris en schoon uit.


Een verschil van dag en nacht en dan is het nog niet eens af.


Sommige delen moeten nog een keer gegrond worden voordat het aflakken kan beginnen.


Mijn eerste doel heb ik behaald. Ik wilde proberen om voor onze vakantie alles gegrond te hebben en de etalage wilde ik graag afgelakt hebben en dat is gelukt. Er zijn een paar latjes die nog 1 keer een moeten krijgen, maar het is al zo'n verschil.

Wat heb ik veel positieve reactie's gekregen op mijn vorige werk aan de winkel en ook veel bruikbare tips. Heel erg bedankt daarvoor. Het heeft me echt op de juiste weg geholpen.
Tijdens de vakantie ga ik bekijken hoe ik het wil aanpakken met mijn webwinkel. Na de vakantie ga ik weer verder met de kwast en ik zal jullie ook dan weer op de hoogte houden van het werk aan de winkel..

Voor iedereen een heel fijn weekend!

Reacties

 1. Dat ziet er al goed uit! Heerlijk om zo je droom te verwezenlijke! Geniet ervan..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je bent begonnen Lisa! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat - je hebt de handen uit de mouwen gestoken !! En dat gaat dik in orde komen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig. Knap van je dat je doorzet. Ik volg hoe je droom eruit komt te zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er al heel goed uit! Petje af :-)
  Fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha lieve Liza,
  wat een domper op je plannen, dat bericht van de bestemmingswijziging! ik kan me je teleurstelling zo goed voorstellen! maar super dat je je niet laat kisten; natuurlijk ga je door met je plannen, als het niet over links kan, dan maar over rechts! heerlijk om de boel eens lekker op te knappen, het ziet er meteen gelikter uit. Ik kom een keer kijken hoor! voor nu even lekker genieten van je vakantie, veel plezier! xx Arda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er super uit Liza!!! Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn om het nog fijn voor je vakantie in de lak te hebben, precies volgens planning. Fijne vakantie girl!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Really great post! Have a nice day:)

  www.bloglovin.com/blogs/printed-sea-3880191

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Ziet er echt al goed uit! Bizar he, dat als je hout wit verft het er al zo veel beter en frisser uit ziet. Een hele fijne en verdiende vakantie gewenst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat mooi Liza, zo leuk de voor en na foto's! Lijkt mij wel leuk hoor, als je in de etalage aan het schilderen bent... veel bekijks? Zwaaien mensen naar je?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O, wat vind ik dit leuk zeg! Ik kom heeeeel vaak langsfietsen en kijk altijd even in je etalage of er alweer wat nieuws staat. Pas zag ik je met je verfkwast in de weer. Laatst dacht ik nog 'misschien heeft ze wel een blog ofzo'.. en ja hoor, zag ik daar ineens je 'werk aan de winkel' postertje hangen! Helemaal te gek! Ik ga je volgen! Groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een klus, daar heb je dan wel weer jaren plezier van.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten