Zomaar


Zomaar de leukste post krijgen is dat niet geweldig! En dan blijkt het woordje zomaar toch meer te betekenen dan je denkt.

Zo kreeg ik:
Van Theetje een super mooi door haar zelf ontworpen/geillustreerde verhuiskaart. Je ziet dat ze het met liefde gemaakt heeft. Het plaatje verteld een verhaal, waar ik een hele tijd naar kan kijken. Ik zie het helemaal voor me hoe zij, haar man en kinderen in de auto zitten op naar het nieuwe adres.

Van een lieve tante, die volgens mij het snailmailen heeft uitgevonden, een lieve kaart. Regelmatig krijgen we een kaart of klein briefje met een groet. Zo weet ik dat mijn tante altijd druk is met kaarten en brieven schrijven, want ze wil niemand vergeten. Mijn oom rijdt daarna op de fiets door Veenendaal om ze te bezorgen. Deze keer zat er een heel mooi borduurseltje op waar ook weer de liefde van afstraalt. Vol bewondering heb ik het bekeken en was ik benieuwd hoe ze hier aan kwam. Toen ik haar dat vroeg, vertelde ze me dat zij dit al een tijdje terug van iemand had gekregen en het niet zomaar weg kon doen en dacht dat ik het wel leuk zou vinden. Ze kent me goed.

Een kaart waar de humor van afspat van de buurvrouw. Een plaatje waar dames in vroegere tijden op een rij zitten onder de kap. Zo, zei Stijn, dan weet je het ma... over zoveel jaar.

Een mooie kaart met kleine souveniers van Bibi waarmee ze me een hart onder de riem steekt (zeg je dat zo?) en ze verpakt het zo mooi het zijn echt cadeautjes.

En een lentegroet van Janina waarvan je het, ook al is het buiten -3, warm van krijgt.


Van deze mensen en de mensen om me heen krijg ik ook weer inspiratie. Op mijn manier probeer ik ook weer mensen te verrassen met post of wat dan ook. En van dat kleine borduursel maakte ik een mooie magneet.


Fijne zondag een alvast een fijne week!

Reacties

 1. Wouw, wat lief en leuk! En wat is die magneet gaaf geworden!

  Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke fijn toch, al die post!!! Zo werd ik gister ook blij verrast, so sweet!!! Thanks Liza, hij krijgt een mooi plekje op kantoor... laat ik nou komende donderdag moeten verhuizen naar een ander kantoor ^_~ x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn favoriet onder de kaartjes is toch wel de "dames op een rijtje" :-)
  Tof idee om het borduurwerkje op een magneet te bevestigen !
  Nog een fijne zondag, groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super lief en die magneet is ook helemaal leuk!! X Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om zulke vrolijke post te krijgen. Toch beter dan die belasting enveloppen ;)
  Ik vind het ook heel leuk om post te maken, lekker knippen, plakken en schrijven. Heerlijk ontspannend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne verrassingen in de brievenbus... Dat is altijd fijn :-)
  Geniet van een nieuwe zonnige week, liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het borduurwerkje van jouw tante vind ik zo lief! Fijn dat het bij jou terecht is gekomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een prachtige post allemaal!
  Heel lief en leuk :-)
  Liefs Danielle

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten