Bezig blijven


... met het verschuiven van spullen in de woonkamer en wat nieuwe spullen neer te zetten. 2 Weken terug ging ik samen met Stijn en Juul eindelijk naar de Ikea om de Brakig collectie eens met eigen ogen te zien. Al weken zag ik de mooie kopjes, schotels, schaaltjes e.d. bij allerlei blogs voorbij komen en wat werd ik er hebberig van. Van alles in mijn handen gehad en toch weer teruggezet, want ja onze kast puilt uit met kopjes en schotels en schaaltjes heb ik ook niet te kort dus was ik verstandig. Totdat ik de poeder roze bureaulamp zag en ik zwichtte. Die wil ik hebben zei ik tegen Stijn en Juul. Maar mama, zei Juul, lampen hebben we er zeker niet genoeg. Ze had gelijk, maar deze vind ik zo mooi en hij is superhandig voor de plek die hij zou krijgen, dus vergat ik de wijze woorden Juul en nam ik hem toch maar mee.

Mijn andere nieuwe aanwinst is de poster van Ruth van Alice in Wonderland. Zij maakte deze afbeelding als cover voor de nieuwe Oh Marie. Ik was meteen verkocht en heb de poster besteld en in een fluor roze gespoten lijst staat de poster mooi te pronken op onze schouw.


... met Juul haar kamer.  De kozijnen, plinten e.d. zijn geverfd en morgen ga ik een aantal wanden groen sausen. Voor haar beeld heb ik de patchwork wand even op de computer gemaakt en zo weten we precies waar wat komt.

... met digitale presentatie's die ik wil gebruiken voor mijn komende sollicitatie's. Het begint steeds meer vorm aan te nemen, maar het kost meer tijd dan ik had verwacht.

... met het bakken van een heerlijke taart voor Stijn. Hij kwam gisteren trots thuis met zijn Cito uitslag en dat hebben we gevierd.

Fijne week allemaal!
Groetjes,
Liza

Reacties

 1. O jij hebt die prachtige poster van Ruth. Zo mooi is die!
  Wat goed van Stijn zijn uitslag. Daar hoort wel heerlijke appeltaart bij natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah! Fijne week:-)
  leuke lamp! en poster! Als het kon had ik de brakig lamp ook meegenomen;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh prachtig! En proficiat met een goede Cito uitslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!!! Die wand wordt volgens mij echt heel mooi! Ik ben zo benieuwd naar het resultaat. Succes met al je bezigheden... gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. goed zo! Heel belangrijk om soms eens mooie dingen voor jezelf te kopen. Ik vind poeder roze ook zo'n mooie kleur omschrijving :) Is dat echt een bestaande kleur?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij ook een fijne week, ga lekker door met fijn bezig blijven! Ik geniet graag mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor jou ook een fijne week !!
  Die lamp is echt wel super mooi, ik denk dat ik dringend eens een bezoekje aan Ikea moet brengen :-) !
  En hopelijk zien we snel foto's van de kamer van Juul :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke spullen! En die lamp, goed idee :-)
  De handigheid met de computer komt zo goed van pas.
  Fijne dag!
  Liefs Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo mooi die poster van ruth! En die lamp... Ik ben er ook voor gevallen ;-)
  Benieuwd naar Juuls kamertje!!
  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm lekker! En prachtige poster inderdaad. De cito toest heeft me als kind zoooo ontzettend gestresst gemaakt, dus een taartje lijkt me heel geschikt voor zo'n moment :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooo de bureaulampen en heerlijke herontdekking van de jaren 70-80.
  Kan er ook geen genoeg van hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik snap heel goed dat je bent gezwicht, wat een prachtige lamp! De poster is ook heel tof, wil graag nog eens zelf zoiets maken. Geniet nog van de appeltaart als die nog niet op is, ziet er heerlijk uit. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten