Via via...


Via het D.I.Y. pinterest bord van Wimke kwam ik via Cherry Plum bij de Geo ball van Zu galerie terecht. Deze D.I.Y. Geo ball werd gebruikt als een soort accessoire bakje voor op tafel/bureau om b.v. rolletjes masking tape in te doen. Een super idee, maar mijn brein werd geactiveerd en er schoot een ander idee door mijn hoofd... een lampekapje. Ik kon de Zu Geoball downloaden en het bestand bewerken zodat ik het kon uitvergroten in de maat als lampekapje.


In mijn enthousiasme was ik even vergeten, dat als er een lichtje in zou hangen je de cijfers bleef zien.
Nog even opnieuw bewerken en zo hebben we een kek lampje naast onze eettafel hangen. Naast het ingelijste Flow tabblad vormt het lampje een leuk geheel.


Fijn weekend!
Groetjes,
Liza

Reacties

 1. Wat creatief van je! Leuk geworden zo hoor. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend gaaf!
  Volgens mij had ik die printable op je vorige foto's ook al gespot... Herkende de kleuren meteen.
  Leuk bedacht zo als lamp :-)
  Fijn weekend nog, x Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk! Volgens mij ben ik hem een tijd terug ook op pinterest tekengekomen. Maar dan inderdaad als opbergbakje. Maar zo is die eigenlijk veel leuker! Tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He wat heerlijk, word ik verrast door nog een berichtje van jou!! Zalig om weer te lezen!! Wat een leukie dat lampje. Staat erg leuk!! Liefs van mij XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben helemaal fan van de geometrische vormen en vind dit echt superleuk als lampje! Ik heb je blog net pas gevonden maar lees heel veel leuks'ik denk dat ik hier vaker even kom kijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten