Het boek van SinterklaasHierboven een kleine greep uit mooie boeken van/over Sinterklaas. Onze favoriet is toch wel die van Charlotte Dematons. Wat een mooie illustraties en een echt kijkboek waar je keer op keer, jaar na jaar weer dingen blijft ontdekken.
Verschillende jaren zijn wij Sinterklaas boeken aan het sparen van D.E. en C1000. Ieder jaar komen er weer een aantal uit en ook daar hebben wij een aantal als favoriet. Heerlijk om voo te lezen en te genieten van de mooie tekeningen.

En zo kregen we vorig jaar Sinterklaas is ziek. Ann de Bode gebruikte een andere manier om een verhaal te laten zien. Supergaaf!

Veel Sint plezier en een fijne dag!

Reacties

 1. Wij zijn ook helemaal gek van het Sinterklaas boek van Charlotte Dermaton. Mijn favoriet is ook wel Pomtidom. Als je dit boek voorleest hoop je dat ze minder vragen aan de Sint, maar helaas....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het Sinterklaasboek van C.D. staat hier op het boodschappenlijstje voor het weekend. Ik heb een heel groot zwak voor mooi geïllustreerde kinderboeken en kan me daar helemaal in laten gaan. In de boekenkast staan er dan ook vrij veel. Mijn man begrijpt die bezetenheid helemaal niet. Maar ons zoontje en ikzelf, wij begrijpen elkaar. Zo'n mooie tekeningen, daar genieten wij van.
  Oh ja, heel erg bedankt voor dat fijne pakketje in mijn brievenbus! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Charlotte Dematons maakt toch zulke mooie tekeningen! Wat leuk, mijn moeder spaart die boeken ook, we hebben al een hele stapel, maar zijn ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Charlotte Dematons maakt inderdaad erg mooie boeken, ken je het boek Nederland al?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij Jumbo krijg je nu ook een sinterklaas boek, bij aankoop van 2 x DE koffie..misschien in ander supermarkten ook wel trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten