Free download: Er is altijd liefde...

 


Je hebt het niet altijd in de gaten, maar liefde zit 'em in de kleine dingen en gebaren. Hoe blij word je als iemand een deur voor je openhoudt of je een onverwachte glimlach geeft of je wordt geholpen door een vreemde in de supermarkt. Vooral in deze tijd hebben we allemaal een extra portie liefde nodig. We kunnen onze dierbaren niet allemaal ouderwets knuffelen, maar ook daar hebben we alternatieven voor gevonden.
Nu het bijna Valentijn is, wordt er weer meer aandacht aan het thema liefde geschonken en zo ontstond bij mij het idee voor een poster die je gratis kunt downloaden. Een kleine poster die helpt herinneren, dat er altijd liefde is en niet alleen met Valentijn.

Een aantal jaar geleden kwam ik erachter dat 2 stukjes (washi)tape samen een hartje kunnen vormen. Een beetje hoekige origami achtige vorm, maar duidelijk een hartje. En omdat liefde ook vele keuren kent, maakte ik 9 verschillende combinaties. Je kunt de plaatjes met en zonder tekst opslaan.

Klik hier voor de versie met de tekst: er is altijd liefde...
Klik hier voor de versie zonder tekst.

Je kunt het plaatje als poster, maar ook kleiner uitprinten, zodat je het als kaart kan gebruiken dussss wil je iemand een hart onder de riem steken... print het uit en schuif dit hart door de brievenbus, plak hem voor je raam of  hang het gezellig aan de muur, want je moet ook jezelf er soms aan helpen herinneren. 

Mocht jouw kleurcombinatie er niet tussen zitten en je wilt het heel graag hebben. Mail dan naar confetti.happiness@gmail.com en ik zal proberen z.s.m. jouw kleurcombinatie terug te mailen. Deze actie geldt t/m 20 februari a.s..

Ik wens jullie veel liefde en een heel fijn weekend!

Groetjes,
LizaReacties

  1. Het roze en gele kleurenpalet is voortreffelijk in deze hartvorm. Groeten uit Indonesië

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten