What a difference does a stip make


Momenteel is het 1 groot feest bij ons. Allerlei verjaardagen stonden en staan op de kalender dus wordt er in deze periode flink met confetti gestrooid.

Voor een aantal cadeaus ging ik zelf aan de slag. Zo werd er vorige week een cake gebakken voor Nichtje Livia en haar moeder (mijn zusje). Hun lievelings is Advocaatcake met bijbehorende glazuur van Bakzolder dus dat was zo geregeld. Om het af te maken wilde ik de cake op een mooi bord cadeau geven. Bij de kringloop vond ik een wit bord met een klassiek reliëf, maar hoe langer ik naar het bord keek hoe meer ik iets miste. Ineens wist ik het... het bord kon wel wat stippen gebruiken. Met de stipstokjes van Stip Stijl had ik binnen no time wat stippen aangebracht en zo werd het cadeau een confetti feestje.

Aan Nichtje Isa die vandaag haar verjaardag gaat vieren, vroeg ik van de week wat ze als zelfgemaakt cadeau ze wilde van haar tante. Ze wilde graag een etui. Toen ik naar haar favoriete kleuren vroeg, hoefde ze niet lang na te denken: roze, geel, goud en zilver. Over het ontwerp brainstormde ik met Juul en zij vond het een etui met stippen moest worden dus... haalde ik uit mijn verzameling garen de gewenste kleuren en ging aan de slag. Het haakwerk ging als een trein, maar wat een gepruts toch met de rits en voering. Het is uiteindelijk gelukt en nu ben ik zo benieuwd wat ze ervan vindt.


Voordat wij weer aan de taart gaan, wens jullie een hele fijne dag!


Reacties

Een reactie posten