Bij Studio Helena


Enige tijd geleden spraken Joyce (@zjojes), Thea (@theareedeker) en ik af bij Studio Helena, oftewel bij Heleen Nijland, om een workshop te volgen. Ik had bij Heleen op Instagram een geweldig bloempotje gezien in de vorm van een klein hoofdje en dat wilde ik nu ook eens proberen. Het idee leek Joyce en Thea ook erg leuk dus maakten we een afspraak. Heleen woont ook in Veenendaal dus dat werd een thuiswedstrijd.Voordat we aan de slag gingen, keken we eerst onze ogen uit, want wat een fijne verzameling en kunstwerken stonden er in het atelier van Heleen, dus aan inspiratie geen gebrek.


Wij staken onze koppen bij elkaar en gingen aan de slag. De gastvrijheid, de gezelligheid en het kletsen tussen het werken door en toch helemaal rustig worden, dat is wat zo'n workshop bij Heleen met je doet.

Deze workshop bestaat uit 2 ochtenden. De eerste ochtend gingen we boetseren en de tweede ochtend kreeg het bloempotje kleur. Zo werden het echte karakters.
Toen ik aan het boetseren was, leek ik mijn karakter te herkennen. Aan het eind van de ochtend wist ik ook wie ik voor me had... mijn vader.


Inmiddels staat mijn potje met een volle bos (iets wat mijn vader dan niet heeft) te pronken op onze schouw en wat ben ik er blij mee.

We hebben het voornemen om zeker nog een workshop te volgen bij Heleen. Naast deze workshop heeft Heleen nog meer te bieden en mocht je interesse hebben... je vind Heleen - Studio Helena hier op Instagram en hier op  haar blog.
In september is er de Kunstroute in Veenendaal en dan is ook Studio Helena voor het publiek geopend.

Fijne dag nog!

Reacties

Een reactie posten