#Mooi Makkelijk


Voor een maand terug mocht ik aanwezig zijn bij de Flexa Bloggersdag. Op deze dag gingen we aan de slag met het nieuwe Flexa product Mooi Makkelijk: meubels. Zoals ik hier liet zien, mochten we op de Flexa Fleamarket een product kiezen om vervolgens het product van een nieuwe look te voorzien. Mijn keuze was een houten kandelaar en hierboven zie je het eindresultaat. De kandelaar gaf ik deels de prachtige groene kleur Puur Tijm en het gedeelte aan de bovenkant kreeg een lik Pink Nudity.

Wij hadden een tijdje terug plannen gemaakt om onze café stoelen van een nieuwe kleur te voorzien en we waren het eens dat het een groene kleur moest worden. Toen ik tijdens de bloggersdag met de kleur Puur Tijm had gewerkt, wist ik dat dit ook de perfecte kleur zou zijn voor onze stoelen.
Het blik met deze kleur mocht mee naar huis en ik ging ermee aan de slag, want de 'spons' schildertechniek die ik jaaaaaaaaaaaaren geleden op de café stoelen had toegepast, kon echt niet meer. Dus werden de stoelen grondig vetvrij gemaakt en licht opgeschuurd. Vervolgens maakte ik ze stofvrij en was het tijd voor actie…De stoelen kregen 2 lagen Flexa Mooi Makkelijk en het eindresultaat is verbluffend. De verf is prettig te verwerken en heeft een mooie zijdeglans en had ik al gezegd dat de kleur Puur Tijm is zo mooi is?!?


Inmiddels hebben we de meubels in de woonkamer weer in de lente/zomer stand gezet en voelt de achterkamer weer als tuinkamer. Deze kleur past in combinatie met het huidige meubilair en accessoires perfect bij onze sfeer.

Mocht je ook een meubel of vloer of trap of  keukenkast een andere kleur willen geven, dan vind hier alles over deze verflijn van Flexa.

Wij zijn zeer tevreden en blij dat we dit product mochten uittesten.

Fijne dag allemaal!Reacties

  1. Ik vind de kleur prachtig staan! En de verf is zo verfijnd mat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kleur keuze . Het staat super mooi zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo mooi! Ik krijg helemaal zin om mijn huis op z'n kop te gaan zetten! Hahahaha.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten