Plug in the cablePlug in the Cable is de naam van het plaid wat ik een tijdje terug maakte als breiproject voor CraftKitchen.nl. Een heerlijk project om te breien en in deze tijd een fijn product voor op de bank. De avonden voelen toch wat frisser dan een aantal weken terug en in het jaren '30 huis waar wij wonen is dat goed te merken en dan is een lekker dik en vooral warme plaid geen overbodige luxe.


Voor dit project liet ik mij inspireren door de ouderwetse kabeltrui met een lekker stevig en breed boord. Om het plaid robuust uiterlijk te geven, breide ik met Schachenmayr Bravo Big op breipen 10.


Toen @zjojes vroeg of ik haar wilde helpen met foto's maken voor haar Love Peace & Joy item zag ik mijn kans schoon. We zouden naar het bos gaan en dat leek mij ook een prima locatie om het plaid te fotograferen. We hadden heerlijk weer en gingen aan de slag. En misschien overbodig om te vermelden, maar we hadden het erg gezellig. Zo'n onverwachts en nuttig uitje naar het bos doet een mens goed.

De leggings werden gefotografeerd en daarna ging ik aan de slag met het plaid. Het eindresultaat werd helaas niet zoals ik voor ogen had, maar Joyce maakte wel een paar leuke actie foto's.


Uiteindelijk thuis nog eens de boel omgegooid om foto's te maken. Hierboven zie je het plaid in vol ornaat en ik ben trots op het eindresultaat: Een stoer en lekker warm plaid.

Heb je zin gekregen om aan de slag te gaan... je vindt de uitleg van het gebreide plaid hier.

Ik wens jullie een fijne week vol kruidnoten en ander lekkers toe.


Reacties

 1. Wat een onzettend mooie plaid. Ik vind de kleur prachtig en krijg er nu al zin in om er zelf ook eentje te maken. Het is ook echt weer om met zo'n plaid op de bank te kruipen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je foto en de plaid zijn echt prachtigs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend leuk met die boord, super-origineel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal verliefd op het plaid, echt supermooi geworden! Ik ga deze pinnen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten