Mijn Lab


Hallo allemaal hier ben ik eindelijk weer een keer. Het was een beetje stil hier, maar voor degene die mij op IG volgen weten dat ik met van alles en nog wat bezig ben. Zo is één van deze dingen het winkeltje wat geen winkeltje mag zijn, maar waar ik toch weer een beetje van ben gaan dromen.

#winkelwatgeenwinkelmagzijn. Je kunt het hier het hele verhaal teruglezen. 


We wonen in een oud woonwinkelpand wat gebouwd is in de jaren '30. Vanaf begin jaren '30 t/m 1986 zat er in ons woonwinkelpand een schoenwinkel. Toen wij er 12 jaar terug kwamen wonen, hebben we alles gelaten zoals het was. De schappen en de etalage staan nog op dezelfde plek als waar ze in de jaren '30 voor het eerst zijn neergezet. Wij vinden het bijzonder om in dit huis te mogen wonen en ondanks dat er door onze plannen een streep is gezet, ben ik 2 jaar later toch weer een beetje aan het dromen en maakte de ruimte eindelijk af en zo werd #danmaareenlab geboren.


Want een ruimte waar ik van alles kan uitproberen en uitwerken is best handig en met deze ruimte mag ik mijzelf gelukkig prijzen.
De ruimte werd de afgelopen tijd nog eens geschuurd en in de grondverf gezet en er werd een soort van inrichtingsplan gemaakt. Ik wilde alles opfrissen dus werd de nodige witte verf geregeld, maar wit alleen is ook maar zo wit. Ik liet ik mij inspireren door de tas van Poespas en het behang van Onszelf. Het wit met zwarte lijnen patroon liet mij zien hoe het kleuren versterkt i.p.v. weg laat vallen en dat was precies wat ik wilde.Na de muren van 2 lagen witte muurverf te voorzien, tekende ik met behulp van de waterpas als liniaal een lijnenspel om daarna met penseel en grijze muurverf de lijnen over te trekken. Het was een flinke klus, maar ik ben zo blij met het eindresultaat.
Het plafond en de houten platen tussen het 2e vak van boven werden voorzien van white wash wat mooi meedoet met de rest.


In september stond ik met Afkes op de Grietmarkt in Amerongen. Wij deelden een kraam en stonden daar met onze eigen producten. Wat was dat leuk en wijs. Door de positieve reacties op de Grietmarkt en het opknappen van de ruimte ben ik weer voorzichtig aan het dromen en aan het kijken hoe ik de dingen ga aanpakken in mijn Lab. Het gaat langzaam, maar ik ga een kant op waar ik wil zijn en daar hou ik jullie de komende tijd graag van op de hoogte.

Fijne dag!


Reacties

 1. Dat is super goed nieuws Liza. Ziet er geweldig uit in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super gaaf. Wat ben je toch een lieverd. Ik hoop dat al je dromen mogen uitkomen. Hoop dat je mijn droom een haak cursus ook laat uitkomen ��. Veel succes ��

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar was je dus mee bezig!!! Heel heel gaaf Liza!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geworden Liza! Zet hem op!!!
  We moeten nog steeds eens even afspreken, maar dat wordt ergens in november...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne ruimte is dat (geworden), zeg! Ik ben reuze benieuwd naar alle plannen, veel plezier met de voorpret!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel leuk uit met de ruitjes! En, zeg, wat een verhaal, ze wijzigen de bestemming van je woning en niet eens een aangetekende brief??? Maar kijk, een lab klink eigenlijk véél leuker dan een winkel :-).
  Veer succes nog met het "rijpen" van je confetti lab! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend gaaf Liza. En dan kom je op een lab..hoe cool en origineel is dat! Alsof dat altijd de bedoeling was..confettilab!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig Liza en wat een heerlijk project. Het wijst zichzelf de weg vast wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het mag dan wel geen winkeltje zijn, het is een geweldig LAB, heel tof geworden Liza!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten