Haakspiratie het boek van Jip by JanAfgelopen zaterdag was de boekpresentatie van Jip by Jan haar eerste boek: Haakspiratie. Janneke is één van mijn CraftKitchen collega's en samen met de andere werden we tussendoor een beetje op de hoogte gehouden van haar boek dus je snapt dat ik erg nieuwsgierig naar het eindresultaat was. Maar één ding wist ik zeker ... het moest iets moois zijn geworden dus vol verwachting reed ik zaterdag richting Rijssen naar het Wolhuis waar de presentatie werd gehouden.


We kregen van Janneke een warm welkom. Bij binnenkomst straalden alle haaksels uit het boek je tegemoet en het zag er prachtig uit. Samen met een groep bloggers en Instagrammers werden we door Janneke uitgenodigd om aan een workshop te beginnen.


We gingen aan de slag met het speldenkussen in een kopje, één van de patronen uit het boek. Nou aan de slag... er werd natuurlijk zoveel gekletst dat ik niet verder kwam dan het maken van een begin. Thuis ben ik er mee verder gegaan en ziehier het eindresultaat. This is my cup of...


Het boek is geen gewoon haakboek. Het is een boek wat laat zien hoe je haken prima kan combineren met naaien. Het boek staat werkelijk vol fijne en prachtige patronen en superfijne ideeën waar ik binnenkort mee aan de slag wil gaan. Hiervan zal ik jullie zeker van op de hoogte houden.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar het boek en Janneke aka Jip by Jan? Dan vind je hier haar blog met allerlei moois.Hier vind je eventueel de informatie waar je het boek Haakspiratie kunt bestellen.

Fijne dag allemaal!

Reacties

 1. Super leuk, ook zo'n mooi kopje..geweldig! Geniet nog na..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik heb al veel foto's voorbij zien komen van de boeklancering van Janneke... Erg leuk! Het was voor mij best ver en omdat het zo warm zou worden had ik mij afgemeld bij Janneke. Zo jammer dat ik het nu gemist heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, nu weet ik ook wie je bent. Wel jammer inderdaad dat we elkaar niet gesproken hebben, maar ik zat natuurlijk aan de andere tafel... was gezellig he? Jouw kopje is ook mooi geworden! Wie weet zien we elkaar nog een keertje bij een volgend haakevenement?

  Groetjes van Ellebel!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten