Een week met een glimlach van oor tot oor


Deze afgelopen week was voor mij een week vol groot geluk. Een week van verwend en verrast worden, ontdekken en leuke ontmoetingen. Kortom een week met een glimlach van oor tot oor.


Het begon allemaal op moederdag. Door Stijn, Juul en Koert werd ik verwend met een lekker ontbijt en fijne cadeau's. Stijn maakte een houten hart waar ik kaarten op kan zetten en Juul maakte een prachtige kaart. Koert had de voorband van mijn fiets verwisseld van een gewone band naar een flitsende roze. Ik had al een roze achterband, maar nu ook met een roze voorband voel ik mij helemaal blits.


Op dezelfde dag las ik op het blog van Ing-things dat ik haar nieuwe boek Lov-ing wool zou krijgen. Ik was al trotse bezitter van haar andere twee boeken Kringloopgeluk en Vive la vie en haar kleurboek. Ik vind dat ze zulke leuke dingen maakt en haar boeken zijn geweldigen inspirerend dus je snapt wel hoe blij ik werd van het nieuws dat ook Lov-ing wool mijn richting op zou komen.

Er viel dinsdag een feestje op onze deurmat. Het boek was mooi ingepakt en er zaten ook nog andere verrassingen bij: een gehaakt hartje, fijne bonnetjes en een ienieminie origami bootje... geweldig!
Het boek is een echte aanrader. Je blijft er in bladeren, plaatjes ontdekken en lezen en ook de vormgeving en foto's zijn geweldig.


Donderdag ging ik met Marianne, mijn schoonmoeder, naar het Textielmuseum en Textiellab in Tilburg. Zij had me dit cadeau gedaan toen Koert en ik 12,5 jaar getrouwd waren. Ze weet altijd de juiste cadeau's te vinden en ook dit was top. Het museum is prachtig opgezet en wat mooi is het om te zien hoe alles in zijn werk gaat. Ik heb werkelijk mijn ogen uitgekeken. Deze week zal ik een aparte blog posten over het Textielmuseum en Textiellab, want hierover wil ik jullie nog meer laten zien en vertellen.


Zaterdag was het feest bij EchtStudio in Alphen a/d Rijn. Lisanne van het blog Draad en Praat presenteerde vol trots haar boek: Haak je Happy. Zoals altijd verzorgt Lisanne alles tot in de puntjes en met behulp van EchtStudio weet je zeker dat het goed komt.

Het boek Haak je Happy de kinderkamer is ook een aanrader. Fijn vormgegeven en heel belangrijk vol leuke haakpatronen waar je gelijk zin in hebt om aan te beginnen. Hoewel de kinderkamer genoemd word, vind ik juist heel veel patronen erg leuk voor de woonkamer zoals de leuke vloerkleden en plaids, kussens en handige opbergzakken. En de vossenkop zie ik ook nog wel een keer aan onze schouw hangen, want een beetje gekkigheid in een volwassen interieur kan naar mijn idee geen kwaad.


Het was weer fantastisch! Naast het boekfeest was er ook een garen proeverij met DMC Natura XL, een mini-markt met fijne spullen en in de winkel van Echtstudio blijf je ook keer op keer de mooiste garens ontdekken.


Voor ik het wist was het alweer zondag. Ook deze dag maakt me blij, want ik had een afspraak met blogvriendinnen Janina (Elke dag Zaterdag), Denise (Becolorand), Marieke (Een dotje wat), Rosalie (Studio Zakka) en Merula (Merulala). We waren uitgenodigd bij Janina en het was een feest. Alleen elkaar weer even zien en spreken is al fijn, maar ook nog lekker lunchen en leuke dingen maken daar word ik helemaal gelukkig van.


Nadat we eerst hadden bijgekletst, gingen we aan de stip. Janina had een tijdje terug een workshop stippen gedaan met StipStijl en was sindsdien niet meer te stoppen. Het stipvirus sloeg ook bij ons toe en als ik voor mezelf spreek, ben ik inmiddels ook besmet.
We gingen geconcentreerd aan het werk en het werd zelfs even stil. We ontdekten allerlei mogelijkheden met de stip. Het is dan ook leuk om te zien hoe iedereen aan het einde een ander patroon had gemaakt. Hoe leuk is het dat je op deze manier weer nieuwe technieken en patronen ontdekt. Aan het eind van de dag gingen we blij en voldaan naar huis.

Zoals ik al zei het was een topweek waar ik nog even van ga nagenieten. Ik wens jullie een fijne week en hopelijk hebben jullie ook fijne momenten met een glimlach van oor tot oor.Reacties

 1. Wat ontzettend leuk allemaal! Een mooie week om fijn op terug te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Liza, wat een mooooie week heb jij gehad. Jij loopt vast op wolkjes.
  Geniet er nog maar lekker van en na.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je krijgt wat je verdient, zeggen ze ...:-)) Veel plezier met nog héél lang nagenieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zó leuk voor je!
  Daar kan je dan weer zo lekker lang op teren hè☺?
  Geniet nog maar fijn!

  Gezellige dag toegewenst.


  Lieve groet, Caroline.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en boordevolle week, daar krijg je energie van! Kan mij je glimlach voorstellen. Textiellab staat op mijn lijstje, daar wil ik echt heel graag naar toe.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten