Aan de slag met Lennie Flennerie


Inmiddels had ik het e.e.a. aan materialen van Lennie Flennerie gekregen. Naast de basis producten: Iron on, Stick on en Colourpad Stick on heeft Lennie Flennerie ook 2 stofcollectie's met bijbehorende bandjes en strijkapplicatie's. Ik had 1 serie binnengekregen en ik ben er enthousiast over. De stoffen zijn mooi van kleur en lekker fleurig en hebben fijne patronen net zoals de bijbehorende bandjes. Naast deze collectie is er nog één met patronen waar o.a. hartjes in verwerkt zijn.

Tijd om met Lennie aan de slag te gaan. Van 3 verschillende mdf plaatjes wilde ik proberen kleine fotolijstjes te maken. Naast de stoffen en bandjes maakte ik gebruik van de basismaterialen Stick on en Colourpad Stick on.

Hoe ik deze fotolijstjes maakte probeer ik hieronder met beeld en tekst uit te leggen. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan gerust via confetti.happiness@gmail.com


Een aantal weken terug had ik het hier over een klok die ik nog zou laten zien. Ik had een begin gemaakt op de Demodag van Lennie Flennerie. Als basis mocht ik een mdf koffie/theepot met vogel van Pronty gebruiken. Nadat ik de koffie/theepot had overgetrokken op een vel Stick on. Nadat ik aan een kant de beschermlaag van de Stick on had verwijderd en plakte daar de stof op. Omdat de vorm van de pot op de andere kant stond, kon ik de juiste vorm netjes uitknippen en daarna op de mdf plaat plakken. Met wat band en applicatie's van Pronty maakte ik het geheel deels af.


Bij thuiskomst plakte ik nog wat cirkelvormige stickers op die moesten dienen als rand van de deksel en met een knipoog maakte ik van ijzerdraad de tekst 'it is always time for tea or coffee en zo is het maar net :)


Ben je nieuwsgierig en wil je nog meer ontdekken... kijk dan hier voor het Lennie Flennerie blog waar allerlei ideeën worden gedeeld en voor de producten kijk je hier op de website.

Fijne week allemaal!

Reacties

 1. Wat ziet het er leuk ui! Ik word er helemaal vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het klokje is geweldig - en hoe sjiek heb je dat gedaan, die tekst erbij in ijzerdraad !! Geweldig !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gedaan. Ziet er vrolijk uit zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geworden zeg! Vooral die klok en dan ook nog met die leuke woorden uit de tuit: SUPER!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie lijstjes zijn dit geworden! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje, wat mooi! Ik ga het aan mijn moeder laten zien, misschien kunnen we wel zoiets maken voor bij haar in de klas :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er prachtig uit, fijn dat het zo makkelijk werkt. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je zo bezig bent voor Lennie Flennerie Liza!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gaaf klokje!
  En de lijstjes zijn ook al zo leuk. Het komt zeker op mijn 'to make' lijstje :)
  Liefs,
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke creaties heb je gemaakt!
  De theepot is geweldig geworden :-)
  Liefs Danielle

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten