Snor festival: Where the magic begins


De magie begon al bij het op de deurmat vallen van het toegangskaartje... een envelop gevuld met confetti. Met zulke post kom je al gelijk in de stemming. Gisteren was het zover. Samen met 3 vriendinnen gingen we op naar De Lievelinge in Vuren. Het weer was ook in goede stemming, want de zon liet zich regelmatig zien.
Leuke locatie, leuke mensen, leuke Yvestown fair, leuke workshops en ook de Flow caravan en bus was aanwezig. Bij de Flow mocht je een kaartje versturen, maar ik nam hem voor me zelf mee naar huis met een mooie illustratie van Joelle Wehkamp. En de markt met allerlei Snor boeken en chocola was ook een heerlijkheid.Een heerlijke dag waar ik nog lekker van aan het nagenieten ben.


Op de Yvestown Fair kocht ik bij Miko design een Souvenir de Paris, stof waar je blij van wordt. Van Mus een mooie stempel en By Petra vilt in super kleuren.

Bij vertrek werden we door Snor ook nog eens extra verwend met een fantastische goodiebag. Kortom.... volgend jaar weer!?!

Fijne week!

Reacties

 1. Ik heb al verschillende leuke foto's voorbij zien komen, lijkt me een geweldig evenement! Helaas een beetje uit de buurt voor mij anders was ik er ook hééél graag geweest :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier van hetzelfde als Denise - echt jammer dat het een beetje te ver weg was.... (Ps mooie stempel !)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was voor mij niet eens heel ver maar ik moet nog steeds liggen.. Het ziet er super leuk en gezellig uit.
  groet, Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was super gezellig Liza! Ik hoop volgend jaar weer xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er zo leuk uit. Zo jammer dat ik niet kon. Hopelijk de volgende keer. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet dat er gezellig uit! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is het toch jammer dat je maar op een plaats tegelijk kan zijn ;) Ik was er dus niet, maar heb heel veel positiefs erover gehoord! Leuk :))

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten