Let love grow


Van vriendin L= kreeg ik met kerst een mooie kaart van handgeschept papier met bloemzaadjes. Deze had ze zelfgemaakt en ik vond het een super idee! Het leek me een leuk idee om zelf uit te proberen b.v. als kleinigheid bij de uitnodigingen van Stijn en Juul hun verjaardag. Ze zijn begin juni jarig dus begon ik afgelopen week met experimenteren. Nadat ik de nodige uitleg van L= had gekregen, ging ik aan de slag. Toen het papier met bloemzaadjes droog was, wilde ik er confetti van maken, maar daar was het papier te dik voor. De cirkelpunches konden het niet aan. Toen ik er zelf cirkels van knipte, waren het geenmooie cirkels dus ga ik het van de week nog een proberen en ervoor zorgen dat het papier niet te dik wordt zodat er dan wel confetti van gemaakt kan worden.

Met het oog op moederdag ontstond het idee om van het papier harten te knippen en dat lukte. Nu heb ik onder het mom van let love grow een perfecte moederdag kaart. Omdat ik erg benieuwd ben of het met het dikke papier wel gaat groeien, heb ik vanmorgen het eerste hart 'gezaaid'. In een pot met aarde heb ik het hart met de zaadjes naar boven gelegd. Daarna nog een laagje aarde en toen wat water gegeven. Ik ben benieuwd.

Ben je nog op zoek naar een last minute tip voor een zelfgemaakt cadeau voor je moeder? Kijk dan eens bij Moodkids. Hier vind je leuke ideeën, en nog makkelijker, printables waar ik blij van zou worden als ik ze zou krijgen. Hun Moederdag top 10 is echt een aanrader.

Succes en alvast een fijn weekend!

Groetjes,
Liza

Reacties

 1. Wat een leuk experiment om zelf papier met zaadjes te maken! Papierschappen is een leuk klusje hè? En dat met die hartjes en je slogan, helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk idee zeg! Mooi cadeautje zo! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Liza !
  Hé wat een leuk idee voor een kaartje voor moederdag !!
  Ik ben ook benieuwd of je hartje, dat je al geplant hebt, gaat groeien... hou ons op de hoogte !
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat super leuk gedaan. Het lijkt me een leuk werkje en heel gaaf voor moederdag. Ik ga snel even bij Moodkids kijken. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf! Ben altijd weer verrast door jouw super originele ideeën. Ben zo benieuwd of de bloemetjes gaan groeien!

  Fijn Weekend!
  Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. HayHay!
  Wat super leuk!!!
  Dat heb je weer mooi bedacht en gemaakt!
  Ben benieuwd of ze ontkiemen en groeien! Hou ons op de hoogte :-)
  En misschien een werkbeschrijving?
  Veel liefs Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Awww...en dan ook nog in de vorm van een hartje. Cuteness! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten